diumenge, 11 de novembre del 2007

Un talismà desganat

L’alcalde s’ha degut sentir molt fotut per haver vingut a veure el Catllar. Segurament no ha pogut aconseguir el viatge desitjat pel cap de setmana. També és probable que el vermout i la posterior costellada amb els amics se li hagi anat enlaire. O potser simplement ha tingut un mal dia a casa. El cas és que a l’home se l’ha vist totalment enfonsat i abatut per haver d’omplir el seu temps lliure presenciant un partit de l’equip del poble que governa...
És una llàstima que no vingui més sovint ja que ens porta sort. De tota manera estem d'enhorabona. I és que, malgrat que el seu promig d’assistència és d’un partit per temporada, enguany en veurà un mínim de dos perquè suposo que la cinta de la inauguració de les reformes de l’estadi la tallarà ell i no tindrà la temptació de fugir just abans del partit...

16 comentaris:

Anònim ha dit...

algien se a dado cuenta de que existe un segundo equipo en el catllar? pues si la verdad es que existe el catllar B y no estaria nada mal que algien le diera un poco de apoyo. gracias, yo soy un aficionado que voy haber l primer equipo tanto como el filial.

Anònim ha dit...

Està clar que s'ha de recolzar tant al Catllar "A" com el Catllar "B" però també s'ha de ser realista i la gent si només pot seguir un dels dos segueix l'A.

Anònim ha dit...

Estoy de acuerdo contigo, soy un callarent, el primer equipo existe y tambien el B y los dos son representantes de nuestro pueblo, pero creo que el B no puede sentirse que nadie le da apoyo, al menos de la Junta Directiva, tienen un delegado de la junta, secretario tecnico y un gran entrenador y ellos que son unos grandes jugadores para la categoria que estan, se la han ganado a pulso, pero como B que deberia ser el futuro del Club "atencion", señores de la Junta Directiva rejuvenezcan a este equipo y busquen gente que el dia de mañana puedan nutrir al primer equipo, a eso se le llama equipo B, no obstante:
VISCA EL CATLLAR
Sr. Alcalde sabemos todos que el futbol no es lo que mas le gusta pero ante todo muchi......simas gracias por el esfuerzo que hace el consistorio y no olvide que el futbol se llama CATLLAR el nombre de nuestro querido pueblo.

Anònim ha dit...

has parat a pensar en el cost econòmic que suposa mantenir dos equips?

El més fàcil per la Junta era fer un sòl equip i concentrar els esforços en aquest, en canvi ha decidir mantenir el segon equip, tot i saber les despeses que això comporta perquè és concient que fa falta un 2n equip on tenir jugadors preparats per fer el salt.

Però això no s'aconsegueix un any per l'altre, s'ha d'anar poc a poc.

Ara per ara pocs jugadors del "B" i amb tots els respectes per aquests, poden jugar a l'"A" i fer un equip amb jugadors que puguin jugar a l'"A" vol dir diners, perquè avui tots demanen com si fossin jugadors d'èlit.

Anònim ha dit...

Jo també crec que s'hauria d'apoiar una mica més l'equip B, és veritat que tot i que hi ha bons jugadors, la majoria, i sense faltar a ningú, no podrien jugar amb l'A ara mateix. Però s'ha de cuidar l'equip perquè es mantingui a 2a regional i poc a poc es pugui anar rejovenint perque pugui aportar jugadors al primer equip en un futur. Si no el cuiden corre el perill de tornar a baixar (no crec que passi) i llavors si que estant a 3a no podria ser un filial perque el salt de 3a a preferent és massa gran.
Salut i força Catllar.

I si al final no l'han d'apoiar, més hagues valgut disoldre'l i centrar els esforços en fer una bona cantera per tenir un juvenil algun dia.

Anònim ha dit...

Parlar de manera anònima és molt fàcil, però fins i tot així segur que per algú, és molt constructiu. Jo així ho crec. Es parla molt de apoiar a l'equip B, a l'A, etc, etc, etc. HEU PENSAT AMB LES POQUES PERSONES QUE ACTUALMENT HI HA A LA JUNTA DIRECTIVA?

I a part dels menbres que són de junta, PODRIEU ESBRINAR EL TEMPS QUE DISPOSEN CADESCUN D'ELLS PER DEDICAR-SE AL CLUB SENSE OBLIDAR-SE DE LA SEVA VIDA PERSONAL, LABORAL, FAMILIAR, ETC?

Voldria fer una crida a tots els socis i simpatitzants per que de forma altruista col.laborin amb l'actual junta.

Segur que treiem quelcom positiu.
VISCA EL CLUB ESPORTIU EL CATLLAR.

JUNTA DIRECTIVA ha dit...

Veig que us aneu enganchan, aixo es bo, el club es viu, jo crec sincerament que estem vivin un sommi, espero no despertar, quans ens tots els anys de historia del nostre Club ens eguisim pensat estar com ara, un equip a Preferent i un altre a 2ª territorial i lo mes importan sense ambsurs.
I com a socis donem tot el nostre recolzament a la Junta Directiva, ens necesitem els socis i ells.
I lo mes importan, cada un de naltros tindria que agafar el compromis de portar un soci nou, sense diners, per desgracia, no es va a cap lloc.
Per tant a traballar tots junts, pel be dels dos equips, tots dos son nostros, animarlos i a espera que les obras del camp se acabin de una vegada.
VISCA EL C.E. EL CATLLAR

Anònim ha dit...

Crec que anem pel bon camí. Esportivament no cal dir res, només que fem una ullada a la classificació n'hi ha prou, tant l'A com el B; i espereu-vos el futbol base acaba de començar. El tema instal.lacions, collons quin camp quedarà!!!! Només falta una mica més d'empenta per acabar-ho.

En el tema de subvencions, el consistori GRACIES per fer un gran esforç però................ N'hi ha prou?? Sortim al TXT de TV3 pàgina 220. Catllarencs SURT EL CATLLAR AL TXT.

Sponsors: GRACIES també amb majúscules. Però se n'han de buscar més però ON SON??? Jo tinc un sant pancraci ple de julivert perque a tots els sponsors del club ni li faltin la feina.

I el cap de setmana que ve, guanyarem, al camp o fora. Al camp si fem un gol més que els dos adversaris que tindrem i si això no és així, haurem guanyat una setmana més per omplir la història del nostre club.

Per cert, no se si m'equivoco al dir que he detectar una presència bastant continuada del regidor d'esports. Això també fa història..........

I pel que fa al Sr. Alcalde, hem de compendre que si té d'asistir a tots els actes que estan involucrats les entitats del municipi, senyors, d'on treuria el temps?? Siguem comprensius carai. No oblideu que només pel càrrec que ocupa mereix el respecte de tothom.

VISCA EL CLUB ESPORTIU EL CATLLAR.

Anònim ha dit...

aixo es historia.
primer añy a preferent
Sants 3-0 (un historic y dels bons)
Cambrils 4-2(una gran ciutat)
Sitges 2-3(un altra gran ciutat)
emb humiltat y emb treball ens guañiarem el respecte de tots.
no cambieu res a seguir igual passi lo que passi.

Anònim ha dit...

Als de la Junta Directiva, anims, no afluxeu, estem fen historia i de veritat, portem el nostre estimat poble per arreu de Catalunya, el diumenge a Mollerusa, un altre historic, arribat a estar a 2ª divisio del estat espanyol, amb humiltat els podem guanyar.

Jugadors i cos tecnic, gracies, disfrutem veien com poseu tot el que sabeu en la defensa dels nostres colors, que amb definitiva son els vostres, esteu fen historia, feu que no ens despertem de aquest somni, veritat que no es un somni.

Sr. Alcalde, gracies per tot el que feu per ajudar al C.E. El Catllar, tambe es de voste i de tot el consistori, are mes que mai el cuatre de la Junta Directiva necesitem mes que mai el vostre suport, naltros els socis no les deixarem mai sols ja u vau comproba el diumenge al "exili" eram mes de 200 al camp.

VISCA EL CATLLAR

Anònim ha dit...

Senyors de la Junta, saben cuan se acabaran les obres del camp?, amb de tornar a jugar el proxim partit al camp de la Torre?.

Anònim ha dit...

Gracies per tot

Anònim ha dit...

Aixo que estem vivin no es facil que pasi, y tenim que demanar que continui el esfors per part de tots perque no es cosa del alcalde que esta fent un esfors importantisim perque a entes que es un moment molt dols y se te de aprofitar despres de dos ascensos consecutius y la situacio actual del equip podem somiar mentres duri y qui sap a lo millor no es un sommi.pro les coses no surten be per casualitat.els añs anteriors se habia fet un gran treball director tecnic ,el millor de la comarca,un mol bon entrenador y unes plantilles molt bones emb una gran cualitad humana que es molt importan y aquest añ se a cambiat el entrenador y se añadit un cos tecnic semiprofesionalitzat emb un molt bon sicoleg , fisio ,segon entrenador,entrenador de porters , utillers , y uns jugadors fantastics , tambe la axuda del principal exponsor que posiblement sense ell no estaria el equip alla aon esta.No es facil reunir tantes persones y tan bones juntes .continuar igual emb molt de treball y humilitat y no tindra cap importancia al final ell lloc que ocupem a la clasificacio ,seguireu emb el treball positiu que fa uns añs es va comencar. sort y anims.

Anònim ha dit...

El sonmi pot dura lo que nosaltres el socis vulguem, com? ajudan a la Junta Directiva i donan soport als equips tan al A com al B ah... i sense olvidar al Sr. alcalde i al seu equip de govern als cuals debem donarlis las mes expresives graçies per lo que estan fen, no deixin de donar soport al nostre club, fen aixo estan donan a coneixer el nostre poble arreu de la nostra Catalunya
Visca el Catllar.

Anònim ha dit...

Decepcio o no, un enpat a Mollerusa , be no es bo ni es dolent pro ya son 7 partits sense perdre y aixo si que esta be el diumenge un altre bon partit a la Torre emb un equip jove pro que enamore el JMG emb nanos mol joves pro un bon equip ,pro crec que si el nostre equip esta be guañara el partit.Espero que els lesionats es recuperin,anims a Manolin,Cesc,Mercade,tres cracs com a futbolistes y com a persones y quins porterasos que tenim es igual Toni o Tom que Tom y Toni ni titular ni suplent y al final els dos entraran entre els millors portes de la categoria,son un luxe pel equip.
Emb una mica de sort que no ens acabe de acompañar estarem mes amunt encara sense cap ducte.seguiu treballan com u esteu fen.

Anònim ha dit...

Jo vaig anar al partir del camp del Mollerusa, la primera part fins que ens van lesionar al Merca, era un festival de joc, si arriben a marcar, guanyen segur, llastima del pal, ja esta be que la plantilla estigui compensada, pero ara sense el Merca, el Cesc i el Manolin tots tres del mig del camp ¿que farem?, be el mister ja as trencara la closca i o solucionara, capacitat li sobra i sino el Xavi, el sicóleg, li menjara el coco al Botero i potser el diumenge debuta, en aquest moment esta lliure i descansat.

Be ara amb serio, el diumenge anem a anima al nostre equip al camp de la Torre i farem que el punt guanyat el diumenge sigui mol bo.

Visca el Catllar i la seva gent.