diumenge, 27 d’abril del 2008

Presa de pèl!

Dels equips que estem lluitant per pujar som el que més empats ha aconseguit, 9 concretament. Ja és hora que algú ho digui en veu alta: la lliga dels 3 punts és un autèntic frau. I no vull semblar un ploramiques després de perdre al camp del Martorell, però ja fa temps que això em roda pel cap. Antigament, quan n’hi havia 2 en joc, si el matx acabava amb empat tots dos conjunts se’ls repartien. I ara? Si s’empata els equips reben un punt cadascú, però… i l’altre qui se’l queda? Què no n’hi ha 3 en joc? Doncs si n’hi ha 3 en joc s’han de distribuir d’alguna manera i no robar-los. L’altre dia un cosí meu, en Llucià, va trucar a la Federació (cliqueu sobre la paraula subratllada per escoltar-ho) denunciat aquesta estafa i els va dir que amb els punts que aquest organisme es queda, al final de la temporada els podria repartir aplicant diversos criteris: premiant als equips més esportius, als que tinguin l’estadi reformat més recentment o als que tinguin els vestidors més nets. Tan me fot, que s’ho muntin com vulguin, però que tornin als clubs allò que és seu!

14 comentaris:

aremiug ha dit...

Bueno resultado del partido contra el Martorell 2-0, hemos perdido, aunque injustamente, hemos jugado mejor, hemos creado mas ocasiones de gol, hemos dominado la posesion de la pelota, hemos demostrado ser un EQUIPO, pero la pelotita no ha entrado y el segundo gol en tiempo añadido.
SEÑORES del CUERPO TECNICO y JUGADORES del equipo A, continuad trabajando con la honestidad y la honradez demostrada hasta este momento, la promocion depende de nosotros y estoy seguro que la conseguiremos, continuad haciendo historia.

Anònim ha dit...

Faltan tocadores.

Anònim ha dit...

el retorno de lemmy, o rei!!!

Anònim ha dit...

parlem del partit i els objectius:
El plantenjament inicial va ser el correcte? amb el trivot més jove de la categoria al centre del camp i 3 puntes (o 2, segons es miri el rendiment d'algun jugador...).
Creieu que s'esgoten les esperances d'arribar a la promoció? ara no depenem de nosaltres i es necessiten dues punxades dels martorell i guanyar els 4 partits. Això està molt difícil!
Si no s'assoleix la promoció serà un fracàs? l'objectiu era mantenir-se però la plantilla i la segona volta feta donem per pensar en altres fites més importants..
Opineu!

Pantera amarilla ha dit...

Salseta, mientras hay vida hay esperanza, el objetivo era mantener la categoria, primer objetivo conseguido, la promocion aunque esta dificil, no la podemos descatar, pensemos que el Martorell visita el proximo domingo el campo del Cambrils, y dentro de quince dias visita a la Ginastica Iberiana, dos campos super dificiles por diversos motivos y el ultimo partido juega en casa contra el Sitges, claro que nuestros partidos tambien se deben ganar al final veremos que sucede.
Aunque no es excusa ayer jugamos contra once jugadores y el arbitro, de acuerdo que no influyo directamente en el resultado, pero a nosotros no nos dejo jugar y pito cosas que él solo las veia y ya digo no es escusa, en cuanto al planteamiento del partido para mi bien, sin mas, pensemos que nos faltaba el Mercade y esto se nota.
A por la promocion.

Anònim ha dit...

i porque no jugo pedra?

lo que no entiendo es porque desaprovechamos gente importante...

Anònim ha dit...

partidazo de kiko en el B.hizo una parada de escandalo.Visca el catllar!

Anònim ha dit...

Jo crec que encara hi ha possibilitats però està clar que la baixa de Merca va ser molt important. Des que s´havia recuperat de la lesió, l´equip havia agafat el seu millor nivell de joc, ja que dona molta estabilitat i sentit al joc de l´equip, a més de controlar el joc aeri de forma insultant. Algú sap per quants partits té??

Anònim ha dit...

que tal va anar el partit del B¿?
hes entit comentaris de que l'entrenador realitza els canvis molt tard i mante jugadors al camp molt desgastats fisicament es cert?

Anims al Catllar A i B

Anònim ha dit...

Presencia de ánimo y valor en la adversidad,valen para conquistar el exito más que un ejercito.

El Martorell me decepcionó.
No estuvieron a la altura de esta categoria.
El reglamento no se aplica igual a todos.Porqué? el sr arbitro consintió un juego tan barriobajero al Martorell con agarrones ,entradas peligrosas,y sin faltas ni tarjetas,solo habia un equipo con intencion de jugar a futbol y este fue el Catllar,
Porqué ? consintió que los balones destinados al partido los tuviesen repartidos por el campo y al menos en dos ocasiones sirvieron cuando atacaba el Catllar para para molestar y parar el juego ,pensaba qe en esta categoria los balones deben estar custodiados por el sr delegado y en el banquillo local.
En la primera jugada del partido ya lesionaron a Rosado con una jugada peligrosa y ni falta ni targeta,pero lesionado todo el partido y aun asi tuvo varias ocasiones de marcar y seguro que si está al cien por cien marca.
Cuando atacaba el Catllar y habia balones aereos siempre pitaba o falta en ataque o fuera de juego (pitaba peligro),incluso cuando el balón lo tiraban los propios defensas del Martorell hacia atrás ,una verguenza.
No estoy de acuerdo con el planteamiento del partido creo que con un 4-4-2 y con incorporaciones de mediocampistas o defensas, en oleadas al Martorell se le hubiese hecho más daño.
Se demostró que el Catllar es muy superior al Martorell pero cuando se permite juego con malas artes y con permisibilidad por parte del sr arbitro,ahi si que no se puede hacer gran cosa.
Creo sinceramente que promocionaremos y con dos puntos más que el Martorell.
Visca el Catllar.

CF MARTORELL I AE SANT ANDREU ha dit...

Hola,
costa digerir una derrota com la de diumenge a Martorell, ho entenc, però a nosaltres també ens ha passat al llarg de la temporada.
Puc entendre el comentari de armiug, on diu que han jugat millor, més ocasions i tot això, però no guanya el partit qui te més ocasions; guanya qui marca més gols.
Salseta diu que jugueu amb el tribot més jove de la categoria, però es que diumenge, el Martorell va jugar amb Cristian: 19 anys, Torre 20 anys, Pello 19 anys (això a la línea defensiva. Després tenim a Juani 20 anys, Camprubi 20 anys i Carballo 20 anys... No te res a veure l'edat amb el rendiment.
A pantera amarilla, li haig de dir que també vosaltres teniu partits complicats; aneu a camp de l'Horta, us ve el líder i l'ultim partit és a casa del Júpiter que s'hi juga la vida! De tota manera, el deixar jugar, és relatiu, ja que a nosaltres ens va tallar dos contras per marcar la falta quan teníem nosaltres la pilota, i cadascú juga com pot o com sap (en el nostre cas, a la contra perquè no en sabem més, però ja ens va perfecte així...
No voldria acabar el meu escrit sense contestar al Poeta Crítico, al que sempre és molt "comedido" als seus post:
No entenc com pots dir que´el catllar és superior al Martorell, quan en dos partits de lliga, el parcial és de 3 a 0.
Puc estar d'acord en que el Catllar es un molt bon equip (per mi, és millor que Marianao o Alcarràs)
Puc estar d'acord en que vau tenir més ocasions (un remat al principi del partit, una que treu Cristian a la segona part i una que para Juan Carlos a "bocajarro", i sou molt perillosos en joc aeri, però el nostre porter, Juan Carlos, també juga i la seva feina és parar gols. Pel que fa al arbitratge, no he parlat mai ni parlaré ara dels àrbits, però mira bé a qui li van perdonar la segona tarjeta per parar un contraatac amb la mà, qui va deixar al nostre central en un córner estavellat a terra, i sobretot digue-li a Fulla que es dediqui a jugar (que es molt bó) i no a provocar al lateral, que encara que tingui 19 anys, té un parell de collons. L'entrada de Rosado, és una pilota dividida entre els dos, i si l'altre és Herrerias, doncs ja el coneixeu de l'any passat, no cal dir res mes...
Dels fores de joc, ni parlem ja que només van pitar dos, i aixó que cada vegada era pilota penjada per Tudela o Costa.
En definitiva, vaig veure dos bons equips, un jugant directe (el Catllar) és una manera que no m'agrada, però és efectiva, i un altre a la contra i trenant jugades (el Martorell) si vols recordem el primer gol, triangulant per banda esquerra, de fora a dins l'extrem i finalitzant, o el darrer, de jugada a la contra. Son dues maneres de jugar diferents però efectives.
I un últim apunt; potser si la vostra actitud fos com la del segon entrenador, el SenyorArranz (si, si, Sr. amb totes les lletres) un altre gall us cantaria, ja que amb l'entrenador que teniu, tot el partit apretant al línier i discutint a l'àrbit, i a la finalització del mateix buscant bronca amb el capità del Martorell, no anireu enlloc.
Felicitats per la temporada, i ojalà puquem pujar els dos igual que l'any passat, i això passa per ganar vosaltres al Marianao!
Salut i força!
C. F. Martorell
pd. Disculpeu el rotllo!

CF MARTORELL I AE SANT ANDREU ha dit...

Per cert, felicitats a en Botero, que és una màkina amb això de les vinyetes (vaig riure molt amb la del "Rivi" de Castelldefels. Has pensat fer un llibre? Ho dic perquè jo el compraria segur.
Salut i força!
CF MARTORELL

Anònim ha dit...

El trabajo endulza la vida;pero no a todos les gustan los dulces.-Victor Hugo
A cf martorell i ae sant andreu.

Mira no estamos de acuerdo con lo que vimos en el partido pero yó tambien os felicito por la magnifica temporada que estais realizando y si la promoción no la juega el Catllar yo deseo que sea el Martorell quien la juegue.
Lo de que el Catllar me parece más equipo que el Martorell si superior,no tiene nada que ver con los resultados 0-1 en un partido que a causa del viento no se debió jugar a mi entender,y 2-0 el domingo ,mira el 2-0 no importa es positivo porque indica que el catllar hizo lo imposible por marcar y por eso descuido la defensa pero yo lo prefiero así,No me negarás que no firmarías un arbitraje tan casero como el del último partido,solo dos apuntes ,mira incluso en la jugada que comentas que Juan Carlos (porterazo)para a bocajarro pitó fuera de juego y era una cesión de un defensa del martorell,y no me digas que la mayoria de balones que entraban en el area no pitaban falta en ataque.
De todas maneras no lo vimos igual pero eres un autentico señor y asi da gusto contestarte.
Suerte.

CF MARTORELL I AE SANT ANDREU ha dit...

Poeta Crítico,
veo que no has cambiado tus comentarios, lo cual te honra y por ello te sigo cada semana. Suerte en lo que queda de temporada, no bajeis el acelerador, que a veces, se necesita bajar un peldaño para subir dos escalones, igual que nos pasó en el campo del Olímpic. Ojalá subamos los dos, te lo digo de corazón. Lo demás, como dijo Paco Flores, "en futbol todo es opinable" pero al final dependemos de si la pelotita entra o no...
Un saludo a todos los miembros de El Catllar que verdaderamente tienen un equipazo!
Que no se despiste el Marianao en estos partidos que vamos a por ellos!
CF MARTORELL