dilluns, 9 de juny del 2008

Gric, gric, gric....


Sempre m’han agradat els càntics dels grills. La seva presència té una clara vinculació amb la tranquil·litat i la serenor que et dóna el silenci de la muntanya. El problema és que sembla que els grills s’hagin instal·lat a les oficines del club. Ja fa gairebé tres setmanes que va acabar la competició i, almenys jo, no sé quina junta hi haurà, ni qui serà l’entrenador, ni les baixes i, encara menys, les altes. Gric, gric, gric…és l’únic so que sento quan passo per davant l’oficina. Segurament els que han de decidir estan de vacances. Se les mereixen. Però si us plau, que quan tornin el primer que facin és posar-nos al dia del seu projecte, que aquesta llei del silenci no la suportaria ni en Marlon Brando!

80 comentaris:

Anònim ha dit...

No podemos hacer la historia sino sólo esperar a que se desarrolle.- Otto Von Bismark.

El año pasado,Con el campo de futbol,que se terminó a media temporada creo que se cometió el error más grave de los que se produjeron.
Debería ser un motivo de reflexión para que no pasase algo parecido esta temporada y eso solo puede conseguir que no ocurra la junta directiva,que en definitiva es la qe manda.
A mi entender deberían convocar ua junta con los socios lo antes posible,y coger el toro por los cuernos y saber de que medios seguros disponen ,olvidarse de los que no sean seguros y planificar lo antes posible la temporada.
Y para mi ninguna opción será una verguenza,en esta vida hay que ser realistas,se adopte la que se adopte ,pero eso si creo que es urgente la reunión .
La categoria,Un equipo o dos,el dinero que se debe de la temporada anterior,el cesped,Son temas lo suficientemente importantes como para hacerlo con caracter urgente.
VISCA EL CATLLAR.

Anònim ha dit...

El sabio no dice lo que sabe, y el necio no sabe lo que dice.-Provervio chino.

El Martorell aun habiendo perdido claramente la promoción ,si es cierto que el Badalons B se retira, podría jugar el año próximo en primera Catalana,
Y yo pienso (no se si puede ser viable)si la opción del Catllar fuese la de seguir con los dos equipos porque no hacerse filial o 2º equipo y así conseguir jugar en primera Catalana ,a cambio de la opción de los jugadores que saliesen del Catllar fuesen para el Badalona,Pero creo que con este supuesto si que haria falta el concurso de Manel Piñero.
Primero por su buena relación en Badalona y como siempre con su inpagable contribución personal.
Visca el Catllar

Anònim ha dit...

Es cert el rumor de que el equip B desapareix?... espero una resposta fiable. Un soci impacient.

Anònim ha dit...

Srs de la Directiva

Penso que el "B" no hauria de desapareixer. Això si que els jugadors no cobrin i que entri gent a la directiva disposada a portar el "B".

És una suggerència

Anònim ha dit...

SOPA FINAL DE TEMPORADA DEL EQUIP B, DIVENDRES 13, LLOC PER CONCERTAR...ELS JUGADORS INTERESATS TRUCAR AL VOSTRES RESPECTIUS CONTACTES... EL SOPAR NO ES GRATUIT, REPETEIXO NO ES GRATUIT, CADASCU EL PAGA DE LA SEVA BUTXACA...ES CLAR COM TOTA LA TEMPORADA, SOM D'UN ALTRE PLANETA, GRACIES PER LA VOSTRE ATENCIO.
CREC QUE NO CAL AFEGIR RES MES... O SI?

Anònim ha dit...

ANEU A ALTRES EQUIPS QUE SEGUR QUE US PAGARAN MOLT

Anònim ha dit...

Poeta critico, no existe ninguna posibilidad de que el Martorell ascienda de rebote a 1ª Catalana, si es que el Badalona B se retira, la plaza seria para algun equipo que han bajado como compensados, casos Morell y Roda, si ascendiese el Sant Andreu i Barça B que parece lo tienen mejor se salvarian el Sant Cristobal y el Morell y en el caso que ascendiese el Santboia que lo tiene peor pero no imposible se salvaria el Roda.
Llegados a este punto si que entonces ascenderia el Martorell claro siempre que el Badalona B desapareciera.
Lo siguiente llegar a un acuerdo con el Badalona, mira que eres iluso, que jugadores les podemos ofrecer a cambio?, los que salen del futbol base del Catllar? de verdad da gusto verlos jugar, claro cuando soñamos, mira te dire una cosa que hace unos meses escuche en un campo que fue a jugar nuestro equipo B, cuando los vieron entrar al campo, dijeron estos veteranos es el equipo que debe jugar algun dia en el primer equipo del Catllar? y el otro le contesto, no el B del Catllar, es la preparacion para el equipo de veteranos que van a crear para la temporada proxima.

Anònim ha dit...

aneu a altres equips que segur que us pagaran molt?????
tu que sabras lo que ens interesa i lo que no a nosaltres... l'unic que volem es la veritat per davant i algun detall, com a minim, com altres anys anteriors... quan no havien tants de diners i fantasmes.
O tu que creus que pasara quan no ni hagin mes?...qui jugara al catllar?... hem sembla que esta clar.

Anònim ha dit...

alomejor tienen que tirar de esos veteranos del B que dices anonimo para el A esos que subieron a segunda con mucho menos dinero que la otra vez que se subio y que se estan forrando con el catllar

Anònim ha dit...

si el catllar pagase realmente lo que a de pagar y no esas fortunas el año que viene de esos que hay en el A pocos van a quedar

Anònim ha dit...

En la sociedad actual ,si no puedo comprar no existo.-Cristina Perez Rossi.

AL ANONIM DE LES 20:34
Gracias por la información,pensaba que podría ocurrir como el año anterior con la baja del Barca C.
Lo del acuerdo con el Badalona era para que tuvieran prioridad por los jugadores actuales y los de un futuro que no se sabe como puede ser.Alguno de los jugadores del B son de Tarragona y eso les permitiria que los jugadores del juvenil de division de Honor tuvieran una salida y sin tener gasto alguno el Badalona.
Un saludo.

En Botero ha dit...

M'he vist obligat a suprimir algun comentari que acusava el nostre club de comprar partits.
Com que això és delicte i qui ho deia era un anònim que a més no aportava cap prova, l'he esborrat.
Ja sabeu que podeu criticar el que volgueu, però no permetré que s'aixequin falsos testimonis.

Anònim ha dit...

pregunten pregunten

Anònim ha dit...

junta per quan? explicacions a jugadors del "A" i del "B" per quan? Senyor president no s'amagui com ha fet durant tota la temporada....
O algú l'ha vist en el transcurs de la temporada en els partits?
Com solucionaran els deutes contrets?
Respostes

Un que estava per allí.....

Anònim ha dit...

El que està demostrant aquest club és una falta de paraula total. El que no pot ser es que parlin i contreguin unes obligacions amb persones i ara es vulguin esborrar del mapa. Això es una vergonya que no fa cap favor al Club del Catllar. Aquest fet,com comentava, farà que l'any que ve no vulgui jugar ningú,però quan dic ningú vull dir ningú, perquè el que una persona busca en la vida és la paraula. Si no es pot, no es dóna,però això de prometre i desprès desparèixer del mapa, ès de cobards... qui ho ha fet n'ès conscient!!! i no ha fet cap favor al club.

Anònim ha dit...

Ahhhh, pero tenemos junta??? porque pensaba solo estaba un señor con mayusculas,que el si estaba en todos los partidos. Señores de la junta den explicaciones y rapidas a toda la plantilla y socios y balances de cuentas para saber que ha pasado.

el socio

presi ha dit...

Bona nit,

amb sorpresa he vist comentaris en aquest blog. Però, si això és el que preocupa a la massa social del club ho entenc, però no oblideu que els rumors només són rumors. Què hi ha de tot això de cert??
Puc entendre que podeu sentir quelcom i ho voleu saber. Els socis estaran informats quan es faci la reunió anual (l'any passat va ser al juliol). Aquest any serà abans però a hores d'ara no ho tenim determinat encara. El proper dilluns la junta tenim reunió i ho decidirem aleshores.
Només us puc dir, socis, que estigueu tranquils. S'explicarà tot tal com ha estat, i s'hauran de prendre les mesures corresponents. També us he de dir que se està treballant, i planificant la temporada 08/09, tant a nivell esportiu, pressupostos com de junta.

Als comentaris fets cap al càrrec, que si no estic al camp, que agafi el toro, que no se que, etc. etc. només vull dirigir-me als que ho han possat, que ben segur estaben esperant en candeletes la meva contesta. Si no estic al camp tots els partits és perque no tinc fitxa. La vaig tenir fins fa 10 anys però ara no en tinc. Els que tenen que estar al camp, ja hi eren que són els jugadors. Ja m'enteneu. Es més, en cada partit hi ha membres de la junta, per cert, delegats per mi i ademés amb tot el suport unànim de la mateixa junta.
Sobre els comentaris de que agafi el toro...., ja he comentat que es donaran explicacions a la junta ordinaria de l'any.

A tots el que creuen que m'amago, que no donc la cara, etc. etc., us vull dir que fins avui no m'he amagat de res i qui em coneix sap que és tal com ho dic. Si us molesto com a president, si-us-plau, veniu, us cedeixo el càrrec, evidentment amb el suport dels socis.

Per últim, us vull demanar que, si teniu que escriure quelcom relacionat amb el Club, junta, jugadors, socis i directament a la meva persona, ho feu sense l'anomimat, amb nom i cognoms, tal com faig ara jo, perque si no ´s així EL QUE S'AMAGA NO SOC JO, SINO EL QUE ESCRIU.

Salut per tothom
Visca El Club Esportiu El Catllar
A, B i futbol base.

Lluís Randé i Alegret
President

Anònim ha dit...

Amic Lluis.
Es tenen que acceptar les critiques encara que vinguin de persones anonimes i si aquest foro s´ha creat tot-hom es lliure de participar-hi amb el seu nom o amb el seu anonimat.La majoria de gent que et coneixem sabem lo que has fet per el club durant tot el temps que portes de president i aquets que diuen les bajanades que diuen segurament son nouvinguts que no tenen ni punyetera idea de lo que s´ha fet al club desde que tu ets president i sense anar mes lluny ,recordo els antics vestidors i la dutxa de quan es vam mantenir el primer any a 2ª regional,un equip que portave molt de temps a tercera,una temporada que anavem de pardillos,per els camps de les terres de L´Ebre i quedan a tot arreu com a senyors. Ere la confirmacio despres d´una temporada mol dura d´un equip i per aixo l´alegria va esser inmensa,mes que quan vam pujar a 1ª,no en tamany sino en sentiment.Moltes vegades m´has sentit parlar i saps que soc bastan drastic i ara la solucio jo no la tinc,pero lo que si et puc dir que tens tot el meu recolzament com a president del club i que "dios nos coja confesaos" quan tu ho deixis i tots aquets que parlen de que no teniu paraula ,de que no fot-heu res,ni cas,jo se lo que heu fet per el club tu i tota la junta i com jo molta gent i repeteixo lo que vaig comentar un altre dia,de mercenaris no em volem,volem gent compromesa amb el club.
Anims

Anònim ha dit...

En el fondo, son las relaciones con las personas las que dan sentido a la vida.-Guillermo Von Humboldt.

Presi ,LLuís disculpa per la expresió coger el toro por los cuernos no tenía cap mala intenció per part meva, y no estaba acertada.
Crec que el treball que sa fet esta molt BE ",a vegades surten complicacions y no son facils de solucionar"y si tal com has comentat es fará la junta ordinaria aviat, es alla aon tens que donar les explicacions,als socis,anims y espero que cuntinueu emb la mateixa ilusió, com fins ara,anims.
VISCA EL CATLLAR A - B y FUTBOL BASE.

Anònim ha dit...

presi.... no era q el "B" i el futbol base desapareixien..... QUE NO NOS EMBAUQUEN!

Anònim ha dit...

tots aquests senyors que critiquen tant, que si la Junta s'amaga, que si ..., que quan se farà assemblea,... a quantes Juntes heu anat? si no se us ha vist mai el pel. Que només sortiu de sota les pedres per criticar.

Això si, quan la Junta demana col·laboració, llavors tots aquest es tornen a amagar a sota les pedres.

Au vinga deixeu de dir tonteries el que heu de fer es quan es quan la Junta convoqui l'Assemblea és anar-hi i donar la cara i allí formular les vostres queixes i sugerencies si es que en teniu perquè criticar en sabeu molt però col·laborar, uy això ja no entra dins el vostre vocabulari no?

Anònim ha dit...

Al Presidemt i a la Junta:

El dilluns feu reunio no?; doncs espero que programeu una reunió amb els capitans dels respectius equips i els expliqueu la situació.
Almenys jo i crec que també la resta de capitans volem saber la situació. S'ens va dir que amb 15 dies es diria algo als jugadors i no s'ha fet o al menys amb tots.
Esperem una reunió per dimarts,dimecres o dijous de la setmana que be.
De moment la plantilla s'ha comportat molt correctament i esta esperant la vostra desició, pertant si en aquesta reunió, que espero no posposeu, no hi ha cap solució, us demano que porteu totes les baixes i nosaltres les donarem als jugadors, també us dic que farem us dels pocs mitjans de que poden disposar els jugadors per protestar i que no ens quedarem de braços creuats acceptant una resposta injusta per part del club.

Ja sabeu qui som els capitans:
Giro, Juani, Raul, Merca, Pedra i jo l'Ignasi.
Si ho preferiu podeu fer la reunió amb tota la plantilla.

Una abraçada a tots Ignasi López Dalmau.

Anònim ha dit...

Estoy sorprendido, como capitan, yo no he estado en ninguna reunion de capitanes, ni siquiera he hablado, por lo cual me desmarco del comentario del Sr. Ignasi.
Visca el C.E. El Catllar
Raul Tudela

Anònim ha dit...

Raul lee bien el comentario de Ignasi, no dice que se alla hecho una reunion, dice que queiere que se haga una reunion en los proximos dias, para hablar sobre el tema!!!!

Manel Piñero ha dit...

Jo per lo que veig quan el Ignasi en nom propi i amb nom dels altres capitans, diu lo que diu es que la reunio sa fet. I si la reunio no a existin, que signi ell sol. Ja ni a prau de missives envenedades.

Manel Piñero ha dit...

Per cert que jo sapiga el Jordi Giro no es capita, ancara que su mereix, com a persona i per el temps que porta amb nosaltres, Ignasi qina llastima que no ho sapigues.

Anònim ha dit...

Merca. Com a capità puc donar fé que no hi ha hagut cap reunió de capitans i que no s'ha parlat de les baixes de cap jugador, més que quan ho va fer el presi Sr. Lluís Randé en la reunió que va tenir amb tota la plantilla on es va exposar la situació del club i com s'havia arribat a la mateixa. L'ultima reunió que vam tindré els jugadors on es va acordar que estariem a l'espera d'una resposta per part de la directiva, per explicar com queda la situació de la temporada anterior. A partir d'aquí si que tots els jugadors estem pendents d'aquesta reunió.
Per lo altre de les baixes i pendre mesures no s'ha parlat de res amb els capitans (almenys pel que se jo) i amb la plantilla en general. Per tant jo hem desmarco en aquest aspecte.

VISCA EL CATLLAR

Anònim ha dit...

Al Raul i a tots, no se on llegiu que jo dic que s'ha fet una reunio, jo el que dic es que vull que es faci una reunio!. A veure si llegiu correctament. I com diu el Merca l'ultim que sabem es el que es va dir al vestuari el dimecres seguent al fi de la lliga.
Tampoc parlo en nom de tots els capitans, firmo jo sol i d'ells nomes dic que crec que tambe volen explicacions.
Una abraçada a tots,inclosos tots aquells molestos pel meu comentari, no falto el respecte a ningu ni demano cap barbaritat, nomes explicacions.
Ignasi

Anònim ha dit...

Jordi Giró. Bona tarda a tots com molt bé diu Manel jo no sóc campità però si implicat. Espero que aquests comentaris, que no comparteixo ni tinc res a veure, no vagin mès enllà i trobem una solució correcte per les parts implicades.
Com a jugador veterà desitjo que tot es solucioni i que la junta amb el Sr. Manel podem continua el projecte.

Visca El C.E. El Catllar

Anònim ha dit...

junta, no permitais que ciertos jugadores digan estas cosas por aqui. Darles puerta rapido porque gente asi no conviene al club. Por lo poco que han aportado alguno de ellos, si aun tendrian que dar gracias.Ahora se empieza a ver los colores que ven,solo el verde

Visca el catllar

Anònim ha dit...

Ignasi.

Sembla que la meva frase en l'escrit anterior: "us demano que porteu totes les baixes i nosaltres les donarem als jugadors", està portant mals entesos. Així que intentaré aclarir-ho. La meva intenció era deixar clar que si la junta no aporta sol.lucions, almenys haurà de donar llivertat a tots els jugadors que ho desitgin. Per això demanava que portessiu les baixes tal i com ja vau fer en la última reunió.
Com tots, també espero que es trobin sol.lucions, sense intenció de fer critica destructiva, però sí reivindicant que es compleixin els acords.

Anònim ha dit...

Ignasi, "no es solo llevar las bajas" lo que molesta, molestan muchas otras cosas, como ejemplo tu tono amenazante del escrito, el que te pongas delante de un colectivo que no te ha nombrado abanderado, el que te ofrezcas ser cartero de nadie, la junta ya ofrecio la baja a quien la quisiera y nadie que yo sepa se ha pronunciado excepto tu.
Este club y cierta persona ha hecho mucho por nosotros y no creo que la junta actual sea culpable de nada, bueno si, de creer en ciertas personas y ya sabes a lo que me refiero, cheque sin fondos de un esponsor y falta de ayuda por malos entendidos con el consistorio, nos lo dijeron bien claro en el vestuario, que quieres que hagamos......yo de momento prefiero continuar en el anonimato, pero la verdad la se por lo que se dijo en el vestuario y despues porque he hablado con Manel y me lo ha confirmado, con lo cual a esperar que la junta nos diga algo esta semana y no dar opiniones desestabilizadoras.
Viva El Catllar.

Anònim ha dit...

Soc soci i aficionat del C.E El Catllar! Algu em pot explicar a que es deu aquest mal rotllo que flota per aqui? Es problema de euros? Qui no ha pagat? Ens ho explicaràn tot aixo en la assamblea de socis o quedarà dins el vestuari? Pregunto des de la meva ignorancia,eh, i no pas amb segones!

Gràcies

Anònim ha dit...

Espero como socio que tambien soy yo, la junta en la reunion diga exacto lo que ha pasado. Y mas si el problema es de consistorio, que todos sepamos a que es debida esta situacion. Gracias

Anònim ha dit...

Doncs el que passa, hi s'hauria d'arreglar avui en la assamblea es ben fàcil, que als jugadors se'ls deu 2 mesos, i també que estan desinformats sobre el futur del club i també seu.
Altres clubs comencen a tocar jugadors i aquestos estan que no saben que fer ni que dir per la propera temporada.
Així que necessiten que se'ls digui si interesen o no per l'any vinent i pel que sembla els dos mesos pendents no hi ha intenció de pagar-los, per que es incumpliment de paraula de l'ajuntament.

Força Catllar!!

Anònim ha dit...

Ajuntament sou una colla de mentiders de poca paraula i amb molt poca dignitat!!!!

Anònim ha dit...

Com a soci del C.E El Catllar, vull deixar palés que em sembla una vergonya que s'hagin de tractar aquests temes a través de missatgets anonims en una pàgina web on tothom hi té accés, tan els que volen el bé del Catllar com els que no. Ningú n'ha de fer res del problemes del club. Si en té, s'han de soluionar de portes en dins( tan directius com jugadors) i als socis ja ens donaràn les explicacions pertinents a l'Assamblea, que per això es convoquen. Pero siuspalu,sigueu tots plegats una mica més responsables i seriosos,i deixeu d'escriure missatges punyents, que el nom del El Catllar ha d'estar sempre per sobre de les persones.

Jordi Folch

Anònim ha dit...

va a tener alguien de la directiva la delicadeza de hablar con los jugadores del B creo que ellos son del club y me parece que veteranos y jóvenes de ese equipo aunque fuese por una vez se les tendría que tener en cuenta.
con ellos tema monetario creo que no hay .Oes que tampoco teneis claro su futuro
podria contestarme alguien?

Manel Piñero ha dit...

Al Anomim de les 18,23, eres un cobarde, para faltar a las personas o instituciones, se debe dar la cara, nuestro ayuntamiento no tiene nada de mentiroso, de poca palabra y menos de poca dignidad. Soy Manel Piñero, con este escrito no quiero nada mas que dejar bien claro y será en la Asamblea de socios, cuando se hable del tema, por lo cual, anonimo da la cara, si tienes dignidad demuestrala pidiendo perdon, a veces en algun momento se pueden perder los nervios, que quede claro nuestro consistorio y con nuestro alcalde al frente estan por encima de comentarios y insultos sin razon.
Visca el nostre Ajuntament.
Manel Piñero Guimerá

Anònim ha dit...

Si el problema es de sponsor etc... como no decirlo por aqui faltaria mas, que sepa todo el mundo que son gente de poca palabra y poco serios si es que es asi.Esto no le hace ningun mal al club ya que es por terceras personas la situacion actual. Ellos si han cumplido....o no??

Anònim ha dit...

Despedida...

Hola bona nit, sóc el Pere Costa jugador del C.E. El Catllar durant la present temporada 2007/08 i escric aquest comentari per despedir-me de vosaltres.
Primer de tot vull agrair al Sr. Josep Rovira la confiança que em va donar al fitxar per un club com el Catllar. Aquest club té les seves particularitats, com tots, però la veritat és que m’hi he sentit molt a gust; també vull donar les gràcies a tots els aficionats que han recolzat l’equip diumenge rere diumenge.
Els motius de la meva marxa del club bàsicament són dos: Una oferta de primera catalana i també val a dir que l’incompliment dels compromisos econòmics adquirits a principi de la present temporada han estat els detonants per prendre aquesta decisió.

És veritat que el Sr. Lluis (president) i la seva junta ens van explicar una mica la situació en què es quedava el club, tot i haver conseguit l'objectiu principal que, almenys a mi, el Sr. Manel Piñero em va dir quan varem negociar: QUEDAR ENTRE ELS 10 PRIMERS. La situació econòmica, segons ens van dir, era precària i no podien assolir els compromisos amb cadascun de nosaltres.
Us informo que jo no vaig negociar amb el president ja que la primera vegada que el vaig veure va ser al primer entrenament, per tant, una de les peculiaritats que té aquest club és que negociaves amb una sola persona (Manel Piñero), que et donava la seva paraula que el que ell prometia ho compliria fins a l'últim dia i no tindries mai cap problema amb ell. Això com ja sabeu, és mentida i a mi no em valen excuses de que si l’ajuntament, de que si "Acomolgo", etc. Tots sabem que a principis d’any quan s’elaboren les partides pressupostàries de l’ajuntament ja es dóna a conèixer públicament els diners que van destinats al futbol. Quan es va presentar el pagaré de "Acomolgo" i el retornen ja se sap que tampoc hi ha aquests diners...

Per tant dues cosetes, la primera és que no es pot confeccionar una plantilla sense tenir un pressupost estipulat i en segon lloc no es pot amagar informació a uns jugadors que s’han comportat com uns professionals i desde el primer dia han portat el nom del Catllar amb orgull, deixant el Club en una posició que molts, ja no ha principis de temporada, sinó al desembre, mai s’haguessin imaginat.
Jo crec que mereixem una mica de respecte i informació, sinó per part del presi, si per la persona que ens va fitxar i ens va donar la seva paraula que el pactat es compliria.
Aquí els únics que han complert fins al final han estat la totalitat de la plantilla (jugadors i cos tècnic).

Gràcies i que el futur us vagi molt bé.

Pere Costa i Garcia

Anònim ha dit...

Si es cierto lo que dice el jugador pere costa, que no lo dudo. Señores de la junta den soluciones a los judadores que ellos si han cumplido....y que los bancos dan todavia prestamos, como casi todos los mortales que tenemos alguno suscrito con ellos. Tomen nota

Anònim ha dit...

Pere, ets un crack,gracies per tot, per la teva calitat futbolistica y humana,la temporada "fantastica",el que et fiche, fa un bon negossi ,ets un seguro de vida.
Molta sort.

Anònim ha dit...

EN LA REUNIÓ DE LA JUNTA DIRECTIVA CELEBRADA AHIR DIA 16 DE JUNY, ES VA ACORDAR QUE EL PROPER DIA 28 DE JUNY TINDRÀ LLOC L'ASSEMBLEA GENERAL DE SOCIS.

L'HORA PREVISTA ÉS: A LES 17:40 EN 1A. CONVOCATÒRIA, LES 17:50 2A. CONVOCATÒRIA I LES 18:00 EN ÚLTIMA CONVOCATÒRIA AL LOCAL SITUAT AL COSTAT DEL CONSULTORI MÈDIC.

EL SECRETARI DEL C.E. EL CATLLAR.

En Botero ha dit...

Al costat del consultori mèdic??

Anònim ha dit...

AL LOCAL SITUAT AL DARRERE DEL CENTRE CULTURAL

Anònim ha dit...

si Botero, al lado del consultorio medico y habra una UVI y ambulancias preparadas por si cuando se dicen las cosas se producen infartos o cosas parecidas, me parece perfecto el lugar de la reunion, esta junta piensa en todo.

Anònim ha dit...

Esperemos y rezemos para que no hayan muchos infartos y den una solucion inmediata

Anònim ha dit...

Infartos,NO!!!
Habra,si mucho llanto,sudor y lagrimas....mejor lleven toallas para secar el llanto...

VISCA C.E. EL CATLLAR!!!

ABAJO LA DICTADURA DE LOS EURO$$$

Anònim ha dit...

Euros, donde? en el C.E. El Catllar, los jugadors l'unic que volem es el Amor a la Samarreta..
LA MEVA BUTXACA,SIGUE SIN NINGUN DURO...

Anònim ha dit...

haber si van a subir la cuota a los socios porque entonces ya...... apaga y vamonos

Anònim ha dit...

Se de muy buena tinta que no habrá ni aumento de las cuotas, ni ambulancias, ni uvis ni nada de todas las sandeces que se están diciendo por aquí. Creedme. Se están sentando las bases para cuadrarlo todo y no haya ningún, pero que ningún problema en el futuro y poder subsanar el año.

Es cuestión de confianza a la junta, que en otras temporadas, se han dejado de cobrar socios, publicidades, etc. etc. y se ha cubierto. Si ahora hay un problema puntual, ¿pasa algo?, o es que acaso, ¿no hemos tenido alguna vez algun problemilla a nivel personal?

Gracias.

Un socio harto de ver tantas críticas a una junta que lo que sólo hace es trabajar para vosotros jugadores y cuerpo técnico y para nosotros los socios, sin olvidarse del pueblo.

Anònim ha dit...

Ya tenemos la solución! Si nos ponemos a sumar, solo con las cuotas de los socios que han publicado su comentario en este blog, ya hay suficiente dinero para pagar las deudas.

Anònim ha dit...

Corre el rumorcillo que la junta quiere dimitir se dice que el presi que sucedera si esto ocurre, hay algun recambio?, tendremos futbol la proxima temporada?, yo me pregunto porque no se habla con el Manel, aunque me huelo que no querra volver, pues en lugar de agradecerle lo que ha hecho y hacerle ver lo que haya podido hacer mal, no se le pone a parir.
Un socio.

Anònim ha dit...

NO MAS ESPECULACIONES Y ESPEREMOS QUE SE DICE EN LA ASSAMBLEA DE SOCIOS Y QUE DECISIONES SE TOMAN

Anònim ha dit...

Y los jugadores que deben hacer??? esperarse a la asamblea del dia 28?
Encima que se les debe dos meses, parece ser que han de esperar y hacer esperar a las ofertas que van recibiendo. O se dan bajas si alguien la pide?
Por cierto Muchisima Suerte Pere Costa, Grácias por tu entrega durante este año!
También enhorabuena a Iván Robles, que nos representará en el All Star de Preferente.

Visca El catllar!

Anònim ha dit...

Al anonimo de las 19,26 horas, si realmente tienes ofertas y quieres la baja, el club ya las ofrecio a la plantilla en la famosa reunion, el que la ha pedido caso Pere Costa ya la tiene, llama al Club y te la daran.

Anònim ha dit...

el catllaaaaaaar
lluitaraaaaaaaa

per sobreviureeeeee

ja us ho vaig dir, disfruteu mentre duri el conte de fades, que arribara un dia en que tornareu a ser el que vau ser, i no us enganyeu, tard o d'hora aquest moment ha d'arribar.

us ho diu un que ha jugat amb vosaltres i li guarda apreci al club i al poble, i a algun company que encara queda.

Salutacions i sort en el futur.

***

Anònim ha dit...

aquest " anonim" que diu que tornarem a esser lo que varem esser,.Per la teva informacio,mai hem deixat d´esser lo que durant quasi 80 anys hem sigut,un club de futbol i la teva ironia te la pots posar alla aon et capigui,"profeta de mitja pela".
au,siau.

Anònim ha dit...

jaumet, fill meu, no t'esveris que despres et surten granets als colzes...

soc el mateix anonim d'abans, aixi que et respondré.

en cap moment he usat la ironia, li guardo apreci al club i a algun company de la actual plantilla, aixi que si algo no va be al catllar a mi tambe em sap greu, es el que hi ha, primer per els meus amics, i despres per ser un club del qual he defensat els seus colors.

i en la frase de que tornareu a ser el que vau ser, si ho vols entendre, ho entens, i sino, borres de la teva memoria el que has llegit i segueixes autoenganyan-te, pero que sapigues, que aquest catllar no es el mateix que fa 4 anys, i ni molt menys que el de fa 15 anys, i aixo gracies a una persona.

la paraula "gracies" no va amb ironia, enteneula en el seu sentit literal.

descansa jaume.

***

Anònim ha dit...

anonim.de fill teu res de res,i d´esverarme menys i granets ja fa bastan temps que no men surten i si tambe ho vols entendre tu i sense esborrar-ho de la teva memoria,el Catllar fa quinze anys ere un club de futbol que estabe a 3ª reg. i avui es un club de futbol que esta a preferent i dema" qui lo sa" i ja no vull perdre mes el temps.
tallo i tanco................

Anònim ha dit...

I el negre on ès? ........

Anònim ha dit...

Al anònim del 20 de juny de les 23´04.
No entenc la teva pregunta de "i el negre on és".
Si et refereixes al jugador que té la pigmentació de la pell d'aquest color, no creus que auria sigut més elegant i repectuós? preguntar"i el Fulla on és"

I posats a preguntar també es podría preguntar, ¿i el día del Roquetenc i el día del Júpiter, els blancs on eren?

Ja ho he dit alguna altre vegada, que encara que les normatives del blogger ho permetin, es de molt poca valentía i poca personalitat amparar-se en el anonimat, per criticar i a vegades acusar, sensa
arguments demostrables.Aixó simplemente es la meva opinió, no és ni critica ni ganes de polèmica.

Felicitats a les Joanes i Joans,i una bona revetlla per tothom.

I no patiu, dissabte que vé ja ho arreglarem,(ho dic sincerament, no és una ironía).

Anònim ha dit...

"I no patiu, dissabte que vé ja ho arreglarem,(ho dic sincerament, no és una ironía)".

Segur? arreglareu els deutes pendents? i la propera temporada qué?
perque s'està parlants amb alguns jugadors i altres no? perque s'estan fixant sense resoldre temes pendents de la temporada passada?
Moltes coses a resoldre pel consistori i per l'àrea esportiva...

Pantera amarilla ha dit...

Al anonim de les 12,04, no se com pots dir que la junta esta fitxan?, es una mentida i a mes a mes amb molte mala fe, i que se esta parlan amb jugadors de la plantilla? mes mentida.
Si creus que el que menteix soc jo demostrau amb proves i sino calla per sempre.
Se de bona tinta que se esta traballan de ferm per intentar resoldre el probleme economic.
Ja se que aixo no es una escusa, pero no som el unic equip que ha tancat la temporada amb deficit, alguns de aquests equips amb deficit molt superior al nostre, amb pujat de categoria.
Tambe se que la temporada pasada alguns jugadors tenian diners per cobrar i que aquesta temporada se els i a pagat.
Saps on es el problema, que el nostre equip ha tractat amb mol de respecte i amor als jugadors, respecte i amor que algun d'ells no han demostrat, recorda, Roquetenc, Marianao, Jupiter, amb una sola victoria amb cuansavol partit de aquests, seriam equip de 1ª catalana.
El dissapte proper el Presi dimiteix i potser algu esta intentan planificar la proxima temporada, aixo es licit, pero no vol dir que la asamblea li dongui la conformitat.
Tu fas alguna cosa per intentar tirar del carro?
Visca el C.E. El Catllar.

Anònim ha dit...

Al anònim del día 22 de juny de les 12-04.

No te volía contestar,perque continues amb el erre que erre del anonimat, peró am la frase que comences el teu "pamfleto" es masa alusiva al meu escrit.

Segurament ets un jugador i per aixó et preocupan tant el deutes del Club, Si es així, hi ha moltes posibilitats de que procedeixis del algún club del que no es cobrat quantitats mol més elevades que les que tens pendent de cobrar del Catllar, i pensa que he dit pendets de cobrar,no que no cobraràs.

Ja sé que el tractes son els tractes i que s'han de cumplir, peró a vegades els tractes que us han fet son masa bons i s'han ofert més de lo que per la categoría que teniu, valeu.

Sé que aquest paragraf potsé que no us agradi gaire, peró recony,ja n'hi ha prou de "anònims" pensant més en les peles que en el Club, que val la pena de dir, us a tractat amb caballorisat i senyoriu, i que per aixó, tingeu en compte, heu deixat penjats alres clubs per vindre al F.C. CATLLAR.

Espero que la propera temporada tinguem mes jugdors que mercenaris.

El proper dissabte, el jugadors que sigueu socis,teniu l'oportunitat, de que els demés socis os puguin escoltar de viva veu.

Anònim ha dit...

Segun no mal recuerdo ya hace tiempo se dijo que los jugadores tenian que ser socios...no???. Si es asi espero verlos a todos en la reunion del sabado, y que expongan delante todos los socios todo lo que tengan que decir y solucionar.

Anònim ha dit...

Pues estas muy equivocado, los jugadores no son socios, y ademas los jugadores no tienen que buscar soluciones de nada, es la junta la que tiene que buscar soluciones y asumir las deudas.

Anònim ha dit...

Al Anonimo de las 16,35, y tu y otros jugadores tendriais que tener mas verguenza deportiva y haber ganado al Roquetenc o Marianao o Jupiter y ahora seriamos equipo de 1ª Catalana, que la junta actual os ha tratado demasiado bien y a vosotros solo os han interesado los euros, quue poca verguenza teneis.

Anònim ha dit...

Junta?????????
solo conozco a una persona de la junta, y fijate q ha dimitido, por què será? tan bien nos han tratado?
Creo q el único que nos ha apollado y que tenia muy claro que el objetivo era manternerse era er Sr Manel. Gracias e él el Catllar esta donde esta, no gracias a la junta omnipresente de toda la temporada

Anònim ha dit...

Javi Robles enxufat pels seus germans, nou entrenador del Catllar per la proxima temporada.

Anònim ha dit...

Al anonimo de las 17,53.

¿Pretendes hacer la pelota a Manel?
¿Crees que así vas a cobrar? Por que esta claro que te deben dinero sino no dirías lo que dices.

De todas maneras es cierto que el Sr. Manel ha hecho muy mucho por el Catllar, pero no te olvides que no está solo, sino preguntale a el.

Por cierto, apollado, se escribe con Y. Apolladas están otras cosas.
Podrías invertir un % de lo que has ganado en el catllar en un cursillo de ortografía.
Pido disculpas a todos los del blogg por que no he puesto todos los acentos. No quiero perder el tiempo con este mercenario.

Un...socio

Anònim ha dit...

Parleu de futbol! deseu-vos d'enfrontaments!
Ja a sortit el nom d'un entrenador..és cert? i dels jugadors que sabeu? altes i baixes

Anònim ha dit...

Es realment vergonyos lo que alguns estan dien en aquest foro.El Catllar es un Club de Futbol i el Sr Manel, un senyor que per les raons que ell cregui convenient o per hobby o per lo que sigui ha posat temps i diners al club i quan aquest senyor marxi o es cansi el club continuara i seguiran essen un club de futbol.
Els que diuen que la Junta no fot res son una colla d`impresentables que si son jugadors que marxin i no tornin mai mes .
Junta,jo si valoro la vostra feina fins ara,el problema sera despres de vosaltres i tinc por que no pasi lo que ha pasat amb el Roda i el Sr Del Olmo.
I al Manel li dire que li desitjo lo millor devant el club pero que pensi amb els 80 anys d´historia que hi han al darrere.No estic d´acord amb les maneres de com ha portat algunes situacions i el dia de l´assamblea ho exposare i ojala que la junta que pugi no sigui un punt de ruptura entre els socis.

Anònim ha dit...

el diner ho embruta tot

Anònim ha dit...

Als jugadors del primer equip que reclameu amb tanta insistència els calers que us deuen no sé com no us cau la cara de vergonya! Ens em quedat a una sola victoria de la glòria havent tingut 3 oportunitats en l'últim tram de lliga i encara reclameu calers, sou una colla de mercenaris. Si tinguessiu una mica de dignitat haurieu de tornar la meitat de la fitxa de tots els mesos que heu cobrat. De tota la plantilla només es mereixen vestir la camiseta del CE el Catllar 5 o 6 jugadors que ho donen tot al camp i als entrenaments.
Us ho diu un soci emprenyat de fa més de 15 anys i ex-jugador.

Anònim ha dit...

q trist a sobre familiars a l'equip. Llavors a mes del germà dels germans Robles podem fitxar al cosi de mercade, al cuñat de tudela, al tiet de ferri...

Anònim ha dit...

El darrer comentari no us sembla que és d'algun jugador que està emprenyat perquè no compten amb ell la propera temporada?

Igual que canalla !!!!

Anònim ha dit...

EL C.E. EL CATLLAR, JA TÉ NOU PRESIDENT, EL SR. MANEL PINYERO.

ET DESITJO QUE TINGUIS MOLTA SORT EN AQUESTA NOVA ETAPA DEL CLUB I QUE TROBIS EL RECOLZAMENT NECESSARI DELS SOCIS.

AH, I QUE NO ESTARIA DE MÉS QUE ALGUN SOCI S'OFERIS AL MANEL PER ENTRAR A LA JUNTA A COL·LABORAR.

MENYS COMENTARIS AL BLOG I MÉS PARTICIPACIÓ ACTIVA, QUE ÉS AIXÒ EL QUE FA TIRAR ENDAVANT UN CLUB.

Anònim ha dit...

Al anonimo de que trist.....y tambien pueden fichar a tu novia, mujer o compañera como fisio para que les haga masajes, pero de los buenos.....que fantasma eres.