diumenge, 1 de juny del 2008

Què hem de fer?


Estimats catllarencs, estic viu. Vaig sortir victoriós de la sessió de la ruleta russa i em vaig guanyar 120 mil euros...dels quals me n’he gastat la meitat per matar les penes. Així que ara me’n queden 60 mil. Tal i com vaig insinuar donaré una part important al nostre club...sempre i quan l’Ajuntament mostri el mateix nivell de compromís que jo. Si aposten per l’equip, jo també ho faré. En cas contrari agafaré els calers i aniré a recórrer les pintoresques platges del Carib.
I és que ha arribat el moment d’ensenyar-nos les cartes. O hi anem tots o pleguem. Volem un club que segueixi donant notorietat al poble o un equip que torni a jugar contra la Riera? Senyors, facin la seva aposta, la partida ja ha començat.

23 comentaris:

Anònim ha dit...

Alguien y si puede ser la junta directiva, puede decir si pienan hablar con el equipo B y explicar que piensan para la proxima temporada.

Anònim ha dit...

ABANS DE PRENDRE QUALSEVOL DECISIÓ IMPORTANT S'HA DE TANCAR LA PRESENT TEMPORADA, I A PARTIR D'AQUÍ ES PRENDRAN LES DECISIONS QUE SIGUIN MÉS CONVENIENTS PEL CLUB, TOT I QUE ES PRENGUIN LES DECISIONS QUE ES PRENGUIN SEMPRE HI HAURÀ QUI HO TROBARÀ TOT MALAMENT.

Anònim ha dit...

No hay árbol que el viento no haya sacudido.-proverbio Hindú.

La solución que adopte la junta será la acertada sin ninguna duda.
Parece que hay como minimo tres soluciones.
1ª que siga la idea de esponsor o esponsors,pero hablando más claro desde el principio.sabiendo lo que se puede y lo que se quiere.
2ª que se venda la plaza de la preferente, se pagan las deudas contraidas y se pone hierba en el campo y se juega con el equipo de regional.
3ª se renuncia a la categoria de preferente y ? como se pagan las deudas.
Me gustaría que se adoptara la mejor solución posible.
Animo a la junta creo que primero deberiais deliberar con los socios y después actuar con firmeza ,se que no os equivocareis.
Suerte ,y Visca el Catllar.

JUNTA DIRECTIVA ha dit...

Permiteme esta expresion, amigo poeta, el esponsor principal, siempre ha dicho que su planificacion era llevar el equipo a 3ª division, seguro que para nosotros era una utopia, pero yo lo conozco muy bien, para él era una realidad si hubiera tenido mas ayudas, tanto morales como de trabajo.

Se que se siente engañado con una persona, por cierto muy relacionada con el deporte, con otro esponsor que ha devuelto un cheque de cerca de 18.000.-€.

Tambien se que se encuentra muy contento con la temporada y digan lo que digan algunos, tambien con el equipo B.

Creo que otra solucion, aparte de la que tu apuntas, hay otra y creo tambien a considerarla, que Ayuntamiento, socios, aficionados, cuerpo tecnico y jugadores le hagamos volver, ¿como?, pues creando uun grupo que se reuna con él y le haga reflexionar, que vuelva con su idea y luego todos juntos arrimar el hombro para empujar el carro y digo todos sin excepcion, pues otra oportunidad como la que tenemos no la volveremos a tener en otros 80 años y pico de nuestra historia.

Visca el C.E. El Catllar.

Anònim ha dit...

Tranquils que no cal patir, no heu llegit el titol! Poeta, Ratoncito tranquis que en Botero porta 60000 euros de la ruleta i amb aixo es poden pagar els 50000 que es deuen i encara en sobren.
Si es troben altres patrocinadors + l'ajuntament doncs ja tenim presupost 08/09.
Força el Catllar.

Anònim ha dit...

I els jugadors del B que havien de cobrar, cobrran alguna cosa? i els que van marxar sense haver cobrat res a mitja temporada,se'ls pagarà el que se'ls deu?

Anònim ha dit...

Un veterà diu:

I els que varèm jugar tans anys pagant la quota de soci, les botes, posant els nostres cotxes pel desplaçaments etc. podriem tambè demanar alguna cosa dels atrasos perquè pel que es desprén dels comentaris, aquí ja ningú disfruta jugant al fútbol si no es cobren diners.
Estic quasi segur que la majoria dels d'aquella etapa gloriosa del C.E. CATLLAR amb un vermutet de olives ens sentiriem molt feliços i a més fariem companyerisme.
Gràcies pels bons matins de futbol i molts ànims a la directiva per seguir marcant fites tan altes i inimaginables per un club tan modest.
!VISCA EL C.E. EL CATLLAR ABANS ARA I SEMPRE!

Anònim ha dit...

Al Vetera,
Amb tots els respectes nosaltres tambe disfrutem, i per aixo juguem pero si no ens paguesim podriem jugar al costat de casa, com segurament feies tu, a mes els tractes estan per cumplir-se si em diuen que em pagaran uns diners per fer una feina "encara que lafeina m'agradi" i jo faig la feina ara vull que ells tambe cumpleixin.
Que menys que donar la cara; avui la junta havia d'anar a l'entrenament a donar explicacions, doncs tu els has vist perque jo no! No ha vingut ningu.
Aixo si diu que ja tenen entrenador nou. I segur que aquest cobrara per anticipat.
Si no ens diuen res els jugadors haurem de pendre les nostres mesures.
Si ets aficionat del Catllar gracies per omplir el camp cada diumenge pero tingues clar qui te la rao.

Anònim ha dit...

Bona nit,

company, crec que no vas entendre el que es va dir dimecres passat. La junta, millor dit, el nostre president, ens va dir que en el transcurs dels propers dies (15-20 dies) es parlaria un per un. No es va quedar per aviu, en tot cas, es va demanar la màxima rapidesa per donar solucio si n'hi ha. Permeteu-me que em mostri en l'anonimat perque sóc jugador de la primera plantilla.

Anònim ha dit...

veterà, tal i com diu l'altre anònim, hi havia jugadors del B que van pactar un preu per poder pagar almenys el desplaçament, entendràs que almenys reclamin això. De fet, amb el que pagaven a un de l'A per un mes, podien pagar 3 o 4 mesos dels del B, com a mínim. Però bé, ja s'ho faran. Als que els deuen diners, ja no confiaran més amb un club com era el Catllar fins fa uns mesos, i, desgraciadament, el Catllar se'n ressentirà, tard o d'hora, de no pagar el que havia pactat.
Espero que tot s'arregli, pel bé del Catllar.

Anònim ha dit...

El Catllar fins a data d'abril de 2008 sempre ha pagat el que ha acordat amb els jugadors.

Ha estat aquesta temporada degut a problemes que tots sabem que no s'ha pogut complir però que s'intentarà resoldre.

Senyors de la Junta, per l'any vinent no feu que desaparegui el "B", però si algú vol jugar-hi, que pagui la fitxa i al final si compleix la temporada que se li retorni, perquè segons sembla cada any es gasta un dineral en fitxes que finalment només acaben jugant un més.

Per cert als del "B" sabeu que a molts clubs els jugadors paguen per jugar? per tenir les instal·lacions a punt, roba, ... doncs aneu fent-vos la idea ara que els cales ja no sobren.

Anònim ha dit...

Jo vaig ser jugador del catllar B fins al febrer, venia de fora i, tot i que tenia altres equips on anar em vaig quedar perquè m'ho van demanar. Vam calcular les despeses mensuals en viatges i això és el que tenia que cobrar. Les lesions no em van respectar però vaig estar jugant mig lesionat fins a principis de desembre, quan vaig informar que a partir de llavors no em paguessin perquè tenia que deixar de jugar durant un temps indeterminat de jugar per poder recuperar-me. Fins llavors encara no havia cobrat cap dels mesos anteriors, i a dia d'avui encara no he cobrat res. A mitjans de gener vaig començar a fer carrera i a principis de febrer vaig tornar a començar a entrenar. El segon dia que vaig anar a entrenar se'm va comunicar que no podien pagar-me més els desplaçaments i vaig demanar la baixa perquè jo no volia guanyar diners, però tampoc perdre'n per jugar a futbol, puguen jugar al costat de casa. A finals de febrer ja començava a jugar amb un altre equip, després d'haver-me recuperat de la lesió, i he jugat fins a final de temporada.

Per tant, això de que fins l'abril del 2008, el Catllar ha pagat el que havia acordat amb els jugadors no és cert. Abans de que marxes jo, ja havia marxat algun altre jugador perquè no se'ls pagava el que havien pactat.

Els que saben qui sóc, saben que vaig dir que no escriuria més a aquest blog, però he cregut convenient fer-ho.

Anònim ha dit...

segons sembla a mitjanç de gener es va fer una reunió amb el "B" per comunicar-los que els jugadors a partir de llavors no cobrarien i que qui volgués la baixa que la demanés.

Això es va comunicar a l'entrenador i els jugadors, es dir que tothom ho sabia.

Anònim ha dit...

Ja pot ser, a mi m'ho van dir al tornar a entrenar. Això almenys s'agraeix, perquè llavors ja pots decidir sabent que no cobraràs, en el meu cas les despeses de desplaçaments eren massa grans per continuar sense cobrant-les. Però crec que almenys m'haguessin pogut pagar fins a principis de desembre com havíem quedat. Però bé, no m'agrada parlar d'això aquí, jo només volia fer saber que no s'ha pagat tot fins a l'abril perquè a mi no m'han pagat res d'aquesta temporada. I ja he fet les trucades que havia de fer i no crec que cobri mai aquests diners. Es el que passa quan es confia amb la gent sense haver papers pel mig.

Salut i a veure si podeu continuar amb els 2 equips, seria llàstima tenir que renunciar a la categoria com diuen mes amunt.

Anònim ha dit...

Esta cantado otra vez a 1ª regional,por la mala gestion y por hacer cosas que no se tenian que hacer,tantos fichajes y tan caros.Todo para que??para disfrutar un año y despues tener que perder la categoria..en fin el tiempo dira... pero pinta mal.Espero la junta de cuentas a los socios de todo lo sucedido

Anònim ha dit...

A 1ª regional?, no debemos ir a donde nos pertoca estar, a la 2ª regional y bailar entre la 2ª y 3ª regional, le hemos hecho una mala jugada a la persona que nos ha hecho soñar, o nadie se acuerda lo sucedido cuando conseguimos subir a 2ª las discusiones que tuvimos para si aceptabamos la nueva categoria, venga no seamos hipocritas, analizemos esta situacion, veamos el porque estamos de esta manera y pidamos responsabilidades sean deportivas o politicas, alguien debe saber la verdad, que salga y la haga publica,lo contrario es engañar a los socios, Sr. presidente diganos la VERDAD, coga el toro por los cuernos, Sr. Manel es cierto que ha dimitido? diganos tambien porque? estan escondiendo la verdadera VERDAD, verdad que esta en boca de todos, porque teneis miedo afrontarla? como dice el refran: los cementerios estan llenos de valientes y el mundo de cobardes.
Decirnos la VERDAD, los socios no somos tontos.
Visca el Catllar.
Un socio.

Anònim ha dit...

Gracias Manel Piñero.
Por todo lo que has aportado al C.E.EL CATLLAR.


Ahora que no eres mas de la junta directiva creo que nuestro club con el pasar de los dias,meses, año irá desaparecer...

Anònim ha dit...

Creo se tienen que dar explicaciones a los socios de todo lo que se esta hablando aqui.Porque no se nos dice nada.....????????. Tan mal esta la cosa

un socio

Anònim ha dit...

A llegado el momento de decir BASTA, basta de suposiciones, basta de mentiras piadosas, basta de que los "malos" sean los buenos, basta de que las promesas incumplidas queden sin que nadie las haga cumplir, en definitiva que la junta directiva, si es que la hay, de la cara y nos diga la verdad, pese a quien pese.
Porque yo me pregunto Manel se ha marchado porque no tiene dinero para cumplir su compromiso?.
El Ayuntamiento no ha cumplido con la subvencion que Vd. Sr. presidente nos dijo, en asamblea, de 90.000.-€?.
Los socios no han pagado la cuota aprobada en la asamblea?
El resto de esponsors, que han aportado? me referiero a la publicidad campo, los carteles donde se anuncian los partidos, el esposor de los "pantalones"
Bueno alguien debe decir la verdad, porque guste o no la verdad saldra a flote, mas tarde o mas temprano y si tenemos que pedir responsabilidades, debemos saber los socios a quien se le deben pedir, basta de mentiras piadosas, VERDAD solo hay una y los que no hayan cumplido, que lo paguen de su bolsillo o dimitan de sus cargos politicos.
Un socio.

Anònim ha dit...

Ahora que se empiezan a saber las verdades, la junta es la que tiene que dar explicaciones de que es lo que ha fallado y que se le exigan responsabilidades a los que no han cumplido con lo prometido, porque lo que es los socios las cuotas si nos las han cobrado. O es que no saben como poder afrontar la situacion. Si fuera asi en que manos hemos depositado toda nuestra confianza, y que han hecho para no poder gestionar todo bien. Para cuando esta prevista una reunion con los socios?????.....

Anònim ha dit...

Ara es el moment de veure qui esta implicat amb el club i qui i estave per interesos economics.
Hem d´agrair al Manel els diners i el temps que ha dedicat al club,ningu li va demanar ,ell ho va fer per la seva propia voluntat.Ara per la rao que sigui,vol parar de fer-ho ,esta en tot el seu dret i no te que donar explicacions a ningu.No estic d´acord en les maneres amb que ha portat alguns temes,pero tot-hom te dret a errar i mes quan els calers son seus.
A tots els que ara dieu que la junta os ha enganyat i que no os ha donat lo que os va prometer,dons be,es la vostra opinio,la meva es que alguns de vosaltres sou uns mercenaris que demostreu la vostra estima al club.La meva proposta per la temporada que be es que amb els calers que es tinguin es liquidi a tots aquets que es queixen que sels hi dongui la baixa i que no tornin a trepitjar mai mes el club.Els que es vulguin quedar que cobrin per cubrir ls seus gastos i fer un equip que encara que no es pugui mantindre a preferent que demostri que el club esportiu el Catllar es tan digne com qualsevol altre i treballar amb humilitat,cosa que ultimament ens ha mancat.

Anònim ha dit...

falta gent nova a la Junta

Anònim ha dit...

Estic plenament d'acort amb l'anónim de les 11,54 h.sembla que n'ha fet cas i ha comensat a dir las veritats senseres.
Aprofito per dir que dupto de la cantitat de socis que l'hi han sortit ultimamet al club.