diumenge, 25 de maig del 2008

Carta adreçada als aficionats del Catllar


Bona tarda a tots. Sóc el notari Joanot Masfurroll. El senyor Botero em va deixar la setmana passada una carta en dipòsit i em va pagar perquè la publiqués en el cas que el Catllar no es classifiqués per jugar la promoció. Així doncs, la reprodueixo textualment,

Estimats amics i socis,

Si esteu llegint aquestes paraules vol dir que per tercer any consecutiu el nostre estimat equip ha tornat a fallar en el partit més important de la temporada. Ja no puc més. La vida per a mi no té sentit: ni la dona (bé, aquesta porto 33 anys intentant de trobar-li....) ni els fills, ni els néts ni res. Si l’equip no rutlla, la meva vida s’esfondra.
Per tant ha arribat el moment de jugar-s’ho tot. Conec un xalet a Vilafortuny on habitualment juguen a la ruleta russa. Es veu que si tens èxit surts d’allà forrat d’euros i si perds...forrat en un sac de plàstic.
Així doncs, quin millor moment que aquest de desesperança per provar sort?
Si acabo amb el cap foradat, espero que li poseu el meu nom a l’estadi i si guanyo...ai, si guanyo...

Sempre vostre,

Botero.


Suposo que després de llegir aquest document us haureu quedat tan o més aterrat que jo. Així que si en el termini de 5 dies el senyor Botero no dóna senyals de vida, no tindré més remei que denunciar la seva desaparició als Mossos.

PD: per cert, per què collons no heu guanyat? Pobre home...

38 comentaris:

Anònim ha dit...

Bona tarda a tots els aficionats!
Avui escric el meu segon missatge i serà l'últim de la temporada.Estic molt feliç del resultat de la campanya d'enguany! quina cursa, hem quedat tercers empatats amb el Martorell, això no és èxit? per mi si. Hauria sigut impresionant jugar la promoció, però el futbol és així. Agraïr a l'equip i afició, i sobretot a la directiva pel seu esforç personal, encara que a vegades no es veu, hi ha moltes hores de dedicació al darrera(sé del que parlo).
Salut a tots i força Catllar!
La dona del secre.
PD:Ànims Botero, sense tu el Catllar no seria res.

Anònim ha dit...

No hay ninguna cosa seria que pueda decirse con una sonrisa.-Alejandro Casona.
Felicitaciones a Marianao ha demostrado ser el mejor con diferencia,felicidades Martorell con suerte pero os lo mereceis suerte en la promoción estoy con vosotros.
felicidades Catllar ha sido muy cruel pero el futbol es así.
Sin ninguna duda este año si se hubiese empezado a jugar en el campo de la victoria estariamos en la promocion ,para este año ya tenemos campo ,ahora hay que poner hierba ya no a media temporada y seguro que el año próximo con esta plantilla y algunos retoques seguro que subiremos.
Hasta siempre.
Visca el Catllar A y B.

Anònim ha dit...

ni rosado..ni tudela..pedra señor entrenador.. pedra te a marcado el gol del empate, creo que si lo hubieras puesto mas minutos y partidos donde estarias jugando aora.
el entrenador no tiene nidea de hacer alineaciones, vale mas la pena gastarse menos dinero y cojer uno de mas cerca y que ese se quede en su pueblo.
hoy e ido a ver el segundo equipo,lastima del resultado pero han jugado bien.
pero lo que me han contado es vergonzoso.. vale que no quieran pagar a los jugadores,que no lo encuentro bien el salario del primer equipo con el del segondo, pero bueno, que no cobren no es un problema, pero que la fisio, que es una persona que viene a trabajar.. no a pasarselo bien..es un trabajo.. no se le page el dinero prometido..creo que estares de acuerdo que es una falta de respeto hacia la chica.

hoy tambien hablareis que os tendrian que dar puntos por haber empatado mas partidos? venga va hombre.. korrer, eso es lo que tenian de haber hecho, y menos cenas.. que no estais en primera division chipironess!!

Anònim ha dit...

A prendre pel cul fora el puto entrenador de merda que no sap res. res de res......... Au habere si l'any vinent trieu un de millor collons

Anònim ha dit...

Per aquells que tant han criticat al Pedra en aquest blog, que si s'adorm, que si no te compromis, ahir es va demostrar que amb més minuts amb ell al camp es podria haver aconseguit mes punts...fins i tot adormit es millor que la meitat de la plantilla.

Anònim ha dit...

de quin jugador parleu? del que s'adorma a la banqueta i que ve als entrenos (si és que vé) a l'hora que li dona la gana?

Anònim ha dit...

L'any que ve a 1ªCatalana, fet un petits canvis clar!!!

Gracies equip per fer el bon parper que heu fet.

Anònim ha dit...

Moltes gracies per aquesta magnifica temporada, si gracies per mi emb aquest ordre,
Manel Piñero sense cap ducte el anima de aquest proyecte encara que algú el critique,
Junta directiva ,encara que criticada pro per mi molt bé.
Pep Rovira no es fácil la teva tasca y te poso un 10.
Jugadors tots uns profesionals admirable comportament,emb conte que sa treballat molt dur.
Aficionats molt bé.
Cos tecnic llástima al final a fallat masa potser el análisis del final de temporada no a sigut el mes acertat.y sempre no es pot jugar de la mateixa manera.
VISCA EL CATLLAR.

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb el hattrick, si es cert lo que diu de la fisioterapeuta... els contractes estan per cumplirlos i no per aprofitarse de la bona gent. Aquesta noia ha mostrat implicació amb el club i especialment amb el B... aixo es veu partit a partit clarisimament, nomes cal veure el detall del ram de flors del B com agraïment.Fenomenal!
Voldria donar anims als dos equips per la proxima temporada, encara que aquesta no hagin acabat amb el nivell que han demostrat durant les anteriors jornades.
El entrenador del primer equip ha sigut un prepotent tota la temporada, en canvi desde el meu punt de vista el del segon equip estava i es veia mes unit al equip... espero que segueixi l'any que be, inclus per el A aniria molt be, ja que diuen que te un caracter treballador i esperit guanyador... REFLEXIONEU!

Anònim ha dit...

Els millors per mi han estat:
Toni
Costa
Ivan Robles
Tudela
Ferri
Mercade
Dario
Manolin
Calvet
Rosado
Ignaci
Dani Robles
Cesc

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb Hattrick,els contractes estan per cumplir-se, es lleig veure que jugadors que han deixat el club com Belvis,Javi E., Ruben, Curro, Villa...es van quedar sense cobrar alguna que altra cosa i altres que han seguit han tingut problemes per cobrar el pactat,tant del A com del B.
No s'explica que es retallin presupostos per uns si i per altres no, si no hi havia diners pq es van fer fitxatges cars a mitja temporada (Rosado,Ivan,Fulla).
Esperem que el club cumpleixi amb tots els jugadors i membres del cos tecnic i prepari la nova temporada ajustan-se al presupost.
S'hauria de contar molt mes amb el segon equip que sembla que sigui un altre club.
Sobre la temporada es pot dir que l'equip ha acabat entre els 5 primers com hauria de ser, llastima el final, pero el joc oferit durant l'any no es per tirar cohets. L'equip ha estat be fisicament pero tacticament i estrategicament un desastre. A veure si l'any que ve hi ha sort!!.

Anònim ha dit...

El que critica a Pedra s'hauria de posar ulls a la cara, perdo, potser es cec!!.
Val + no anar a algun entreno que fer el que han fet els Ronaldinhos i Decos del Catllar que sabent que jugarien si o si (per real decret de l'entrenador) han afluixat el ritme. Els jugadors no tenen la culpa d'afluixar la te el que ho permet!.
Pedra feia 2 mesos que no jugava, aixo es normal! Pq l'ultim dia si? Sera que sabien que podia fer algo mes que els que estaben dins? Aquell que tant el critica que pensi una mica.
Aixo si que no pateixi que l'any que be probablement no estara al Catllar, probablement en contra! a veure si dorm!!.

Anònim ha dit...

fallar tres partits seguits en els que es pot aconseguir el segon lloc es un fracas ho mireu com ho mireu

Anònim ha dit...

si hem fallat 3 partits que perdona han sigut 2! pregunteuvos gracies a qui a sigut! al nostre gran amic l'entrenador que no sap una merda de res

Anònim ha dit...

Sr. Hattrick, bueno retiro lo de señor, ni lo eres y sino das un giro de 180º nunca lo seras, aunque te escondas tras el seudonimo, yo se quien eres, deja de rajar, de decir mentiras y sobre todo adelgaza un poco, te ira muy bien para jugar al futbol.

Anònim ha dit...

señor anonimo tmb podrias dar la cara antes criticar y meterte con hattrick...eres un anonimo tmb, quien eres?

Anònim ha dit...

nº 21, soy un ser humano, que lo que mas le fastidia es las crticas y las ofensas sin razon, que le molesta tambien que la gente no de la cara, que esconda la mano al tirar la piedra, que lanze acusaciones sin fundamento, que delante de uno haga una cara y en la espalda otra, que te apuñale por la espalda porque sabe que si viene de cara no tiene ni media hostia.....en fin que de la cara y que cuando lance una acusacion la firme.

Anònim ha dit...

No cargueis la culpa al entrenador, los 11 que salen al campo tienen que ser lo bastante profesionales para sacar los puntos en los partidos claves,y cuando esto ha tenido que suceder se ha visto que no pueden. Nunca mas tendran las oportunidades que esta temporada, les han dado el martorell y la gimnastica iberiana para poder promocionar.En los ultimos partidos se han venido abajo como la espuma.

Anònim ha dit...

anonimo:

dar la cara? la que estás dando tu campeón?

que hipocrita eres mijo, pidiendo, no, exigiendo que alguien firme sus comentarios sin pseudonimo y tu no practicas con el ejemplo?

deberias tener más orgullo y si hablas, ser consequente.

(yo no firmo porque no me da la gana, aunque no se lo he pedido a nadie)

Anònim ha dit...

Hipocritas, a mi me parece bien que si alguien quiere mantenerse en el anonimato lo haga, pero cuando ACUSA de algo debe ser consecuente y dar la cara, porque vuelvo a decir lo mismo, es muy facil tirar la piedra y esconder la mano, lo digo solo por el comentario de la fisio, yo he hablado con la Junta, ella esta cobrando y pactaron que al final de la temporada se liquidaria la temporada y reto a Hattrick y a la Fisio que desminentan este comentario, si no lo haceis....por favor callate de una vez....porque Hattrick ya te he dicho que se quien eres, un falso.

Anònim ha dit...

MISSATGE DIRIGIT A TOTA AQUESTA GENT QUE NO FA RES MES QUE CRITICAR.

Com a socis que suposo que sou, teniu tot el dret a opinar sobre les decisions que pren la Junta Directiva, Entrenadors,..., però tingueu sempre en compte que per criticar s'ha de saber de què es parla, criticar per criticar és molt fàcil, però ús heu preguntat mai si un jugador no el posen, perquè no el posen? si a un jugador se li ha donat la baixa, perquè se li ha donat la baixa? ...

Abans de parlar, pregunteu i llavors quan sapigueu les dos versions, LLAVORS SÍ, LLAVORS OPINEU.

A TOTS ELS QUE HO TROBEU TOT MALAMENT, us animo a que prengeu la iniciativa i es poseu a l'altra banda, a prendre decisions i a treballar, que de gent en falta molta, però es clar és molt més fàcil criticar que treballar i rebre crítiques.

I ús he de dir que a vegades s'han de prendre decisions que un no voldria prendre.

Una vegada més us animo que tots junts treballem pel bé del club, intentant aprendre dels errors i rectificant-los, però això ho hem de fer ENTRE TOTS, i si hi ha coses que creieu que es poden millorar, presentar les propostes a la Junta Directiva per poder dur-les a terme si son viables.

Bé, no m'enrotllo més, que la temporada vinen sigui millor que aquesta, i a veure si amb la nova temporada hi ha més gent disposada a treballar.

Jo no signaré com a anònim així si algú em vol criticar sap on trobar-me.

EDUARD PADRÓ

Fins avui, Secretari del C.E. EL CATLLAR

Anònim ha dit...

Cambiando de tema.
Como aficionado no entiendo algunos planteamientos del ultimo partido, aver si el cuerpo tecnico me los explica.
Porque jugo Fernando los 90 minutos si no habia jugado nada en 15 partidos. No encuentro normal que salgas de lesion y titular; y Trave?
Porque jugo por fin Pedra?Que me explique el entrenador si un jugador estando 2 meses sin jugar mejora de forma.
El mismo caso de Fernando pasa con Manolin,que llevaba un mes parado y tambien jugo. Porque no Amador, Ignasi o Juani y el antes mencionado Trave.
NO LO ENTIENDO.
Que me expliquen tambien porque despues del nefasto partido ante el Marianao saca a los mismos.
Y dejaros de polemicas economicas, cuando la junta page todos a callar y si no cumple entonces todos a criticar, todabia tiene 15 dias para pagar no?
Saludos y a ver si me responden.
Pongo Anonimo por pereza de registrarme soy: HaciaSoliLlovio

Anònim ha dit...

com aficionat i soci d'aquest club, m'agradaria saber quines seran les novetats per la proxima campaña... altes, baixes, expectatives per el proxim any i si tindrem per fi camp de gespa.
Suposo que tothom esta interesat en saber-ho, perque apart els socis paguem una cuota anual...que va pujant per cert.
??????????????????????????????????

Anònim ha dit...

piterman desaparecido..
hay mas dinero en roda?

mañana en exclusiva
toda la verdad sobre el catllar.

Anònim ha dit...

J.Maria no estas gaire al dia no?
El Catllar ahir va dir als jugadors , tecnics... que no hi ha diners, que es deuen 47000 al club i ell els deu als jugadors, que Manel a dimitit i no pagaran! Increible no? Que pensaven fer si l'equip puijava, per aixo tanta presio per puijar? i diu que ho saben desde Febrer, que esperaven un miracle o que Manel ho pagues tot. Tots son culpables, la junta per creure que Manel pagaria i no dir res a la plantilla i Manel tambe, com a membre de la junta i perque probablament va donar falses esperançes.
Curiosament em consta que fa una setmana el Manel va dir a tota la plantilla i cos tecnic que el Catllar ho pagaria tot i que ningu havia de patir.
Tambe em consta que ja havien parlat amb 5 o 6 jugadors del Roda, perque? si no hi havia diners!
Probablement Manel havia de continuar posant diners i hagues anticipat el que faltava per cobrar, pero una rabieta o uns altres interessos municipals l'han portat a dimitir.
Esperem que s'ho repensi i torni a participar amb el projecta que ell va iniciar al Catllar, al temps que la resta de la junta s'adonin que s'han d'ajustar i asegurar mes be els presupostos. UN FORAT DE 47000 EUROS NO ES NORMAL!!
J.Maria ho sento pero no contis amb gaires fitxatges, ni amb gaires jugadors actuals si la situacio no canvia.

Anònim ha dit...

HaciaSoliLlovio.

Mal Asunto!!
El Catllar parecia un sitio serio y ha engañado a todos.
2 caminos:
Quedar bien: pagar con dinero del año que viene y la proxima temporada con menos presupuesto hacer un equipo joven i a sufrir como el Cambrils.
Quedar mal: No pagar i seguir prometiendo, nadie tendra confiança en el club y todos a cobrar por anticipado.
Temita para dias CAMPEONES.
Hattrick ahora al fisio va ha cobrar o no? jo jo.

Anònim ha dit...

Para:HaciaSoliLlovio.

Que le importa si la fisio cobra o no? acaso ese dinero va a tu bolsillo? .....hahahahaha.

Anònim ha dit...

I ara que?

Anònim ha dit...

CREO QUE EL SEÑOR MANEL PIÑERO ES LO SUFICIENTE HOMBRE COMO PARA DAR LA CARA Y EXPLICAR QUE HAY DE CIERTO EN ESAS PALABRAS SINO ME DEFRAUDARIA COMO PERSONA

Anònim ha dit...

para haciasolillovio

oye no te pases ni un pelo con el tema de la fisio que ella ha sido una persona comprometida con su trabajo y k en ningun momento ha renunciao a ello asi que con este tema nada de bromas ya que jugadores que cobran por jugar no hacen ni la mitad de lo que ella ha hecho y ella realizaba un trabajo no un hobbie. muchos jugadores deverian tomar ejemplo.....y muchas personas aprender a respetar... me gustaria ver a akellos que hablan en su situacion

Manel Piñero ha dit...

Vamos a dejar el tema de la Fisio de una vez zanjado, se pacto con Gemma que a final de temporada se liquidaria, ella habia cobrado hasta el mes de Enero, hoy a venido a mi despacho y tal como habiamos pactado, entre ella y yo, se le ha pagado hasta el ultimo Euro, os pido por favor que dejeis las acusaciones tendenciosas, hechas solo para destruir en lugar de construir, que os acostrumbeis a decir lo que pensais dando la cara con nombre y apellidos.

Fdo. Manel Piñero

PD.- quien quiera saber o necesite alguna aclaracion de mi,como Vicepresidente, por favor dejarlo en este blog, pero con vuestro nombre y apellidos y doy mi palabra de honor de contestar el mismo dia y a los que os escondeis bajo seudonimo o anonimato para decir cosas falsas, pensarlo dos veces, pues no estais haciendo ningun favor al Club, si no todo lo contario y si pensais que vosotros lo hariais mejor que la actual junta, PRESENTAROS, nuestro Club os lo agradecera.
Visca el EL CATLLAR

Anònim ha dit...

EL QUE PENSEU QUE MANEL HA ABANDONAT EL CLUB, I PER AIXÒ ES DEUEN TANTS DINERS US EQUIVOQUEU.

HI HA PERSONES DE PARAULES I PERSONES DE FETS

EN MANEL ES UNA PERSONA DE FETS. HA COMPLERT I AMB ESCREIX EL QUE VA PROMETRE. NO COM ALTRE GENT QUE PROMET I TOT QUEDA EN PARAULES.

MANEL, ÀNIMS I NO DEIXIS QUE LA GENT QUE T'ENVEJA, QUE EN DEFINITIVA ÉS AIXÒ, ENVEJA, NO ET TRUNQUIN ELS TEUS SOMNIS.

EDUARD PADRÓ

Anònim ha dit...

AMICS CATLLARENCS,

no se ben bé de que va tot això, però, si li van comunicar als jugadors que hi ha un problema puntual, amb quina intenció ho expliquen aquí?

Volen desequilibrar el club?

O només pensen en els diners?


Jo insisteixo que no sé molt bé el que es va explicar a aquesta reunió, ni sé cert si aquesta reunió va existir. Només sé de molt bona tinta que la junta no para de treballar, algunes persones més que d'altres, però hom sap el temps que té i no se li pot exigir més.

Així, que la junta que continui treballant i els jugadors A i B que es guardin tots els comentaris que poden fer mal al club, que si no vaig errat ells també són d'aquest club, al menys fins al 30 de juny.

Visca El Catllar

Anònim ha dit...

Hola a tothom, soc la Gemma suposo que ja hem coneixeu (la fisioterapeuta del equip B) i escric per deixar clar certs temes que per al•lusions crec que tinc la obligació d’aclarir:

En primer lloc vull agrair-vos a tot l’equip del B els bons moments viscuts durant la temporada i que sapigueu que m’emporto un record molt especial de cadascun de vosaltres. Heu fet que aquesta temporada al Catllar per mi sigui inoblidable. Miro endarrere i recordo aquelles xerrades al vestuari entre massatge i massatge i el Juan darrera intentant posar pressió perquè baixéssiu a entrenar!! Aquells partits de lliga a les 12 del migdia on les ulleres de sol i l’ampolleta d’aigua eren indispensables!! I com no, recordar l’últim dia de lliga que vaig acabar sota la dutxa, però amb un ram de flors sota el braç!!! MOLTES GRACIES A TOTS, SOU GENIALS!!!!

En segon lloc i sobre el comentari del anònim que ha dit: “Es muy facil tirar la piedra y esconder la mano, lo digo solo por el comentario de la fisio, yo he hablado con la Junta, ella esta cobrando y pactaron que al final de la temporada se liquidaria la temporada y reto a Hattrick y a la Fisio que desminentan este comentario”

Doncs be, aquí hem tens: en primer lloc dir-te que dius les veritats a mitges i per tant hi ha coses que s’han d’aclarir. En referència a: “ella esta cobrando” saps molt bé, o sinó hauries de saber-ho, què l’últim mes cobrat va ser desembre així que lo de “esta cobrando” res de res!! Es cert que la junta va dir-me que hem liquidaria tot a finals de temporada, però el problema està en que a mi això s’em va dir a primers de maig quan portava des de gener sense cobrar. Son 4 mesos amb la mateixa resposta cada vegada que intentava cobrar sempre s’em deia que no hi havia diners i que estaven pendents d’una subvenció.

A data d’avui dissabte 31 de maig de 2008 he de dir que dijous vaig cobrar lo que hi havia pendent referent als mesos de gener, febrer, març, abril i maig i que per tant el C.E.El Catllar no hem deu res.

Agraeixo a tots els que us heu preocupat per la meva situació i espero que aquest tema hagi quedat clar per a tothom.

Bon estiu a tots!!!

GEMMA PORTA RAMIREZ - fisioterapeuta equip B -

Anònim ha dit...

bones

siusplau es podria anar actulitzant comentaris sobre el que succeeix en el club per a tenir aixi informats als socis?
gràcies

Anònim ha dit...

Al final tenia razón. Resumen de la temporada: Han faltado tocadores.

Anònim ha dit...

Lemmi,no han faltado tocadores,han sobrado tocahuevos,y yá sabemos quienes són, unos pocos fracasados, que solo disfrutan con los males de los demàs.
Visca el Catllar.

Anònim ha dit...

Alguien y si puede ser la junta, diga cuando se hablara con el B bueno si es que quieren hablar, porque sabemos que con el A si que han hablado.