diumenge, 29 de juny del 2008

Que continui l'espectacle!

Uff…Ja me’n puc anar de viatge amb la tranquil·litat de saber que hi ha projecte! Els dies d’angoixa han deixat pas a la calma que dona constatar que hi ha gent compromesa amb el club i a l’esperança de saber que encara tenim marge per créixer.
Concretar el futur del nostre club era fonamental per gaudir d’unes bones vacances. De fet demà les començo: faré 7 dies a Marina d’Or, 7 més a Benidorm, 7 a Polaris World i 5 en un apartament de 30 metres quadrats a la Manga del Mar Menor. L’objectiu és estar de tornada a començaments d’agost per viure la pretemporada de l’equip.
Però no us preocupeu que a banda d’afartar-me de cocktails als xiringuitos i de veure dones quasi despullades tumbades a la sorra, tindré temps d’escriure algun que altre article. Així que seguiu-vos connectant, que la paradeta no la tanco!!

56 comentaris:

Anònim ha dit...

que pasa con el B?

Anònim ha dit...

JA QUE NINGU DIU RES SOBRE EL EQUIP B, CAL DIR QUE A LA REUNIO ES VAN CONFIRMAR ELS RUMORS... NO ES FA L'EQUIP PERQUE COMPORTA MOLTS DE GASTOS. UN EX SOCI

Anònim ha dit...

Se de molt bona tinta que Eric, Bonachi i algun d'altre del B faran la pretemporada en el A i que el per el equip B se estan fen gestions per que continue jugant a a 2ª territorial com verdader filial, amb gent molt mes jove, tranquils que tot arribara a bon port.
Aixo es lo que es va explicar a la Asamblea.
Un soci

Anònim ha dit...

uno que si otro que no estamos a julio y nada claro? que lo explique alguien de la junta
que va a pasar

Anònim ha dit...

Aquest mati he enviat un comentari i no s´ha publicat.no se si perque ho he fet malament o be perque s´ha esborrat,si es per aixo ultim que algu m´expliqui el perque.
Al comentari ,comentava ,valgui la rebundancia,que vaig votar en contra del nou projecte del Manel per varies raons,la principal per la desaparicio del B o una historia no masa clara d´un viatge de l´equip cap a terres de La Granja,si,al costat de Torreforta i que cada Diumenge es fletaran autobusos de gent del CATLLAR per anar a veure l´equip al susodicho lloc.(aixo ultim es conya pero explique la meva ironia vers la situacio)
L´equip B desapareix per raons economiques i d´imatge,aixo es va dir a l, assemblea.
Analitzem-ho.
Imatge.Si realment ere el 2on equip del Catllar i un 2on equip es la base del futur,dons si,l´imatge del equip no era la bona i a mes els joves sols jugaven quan no venien els veterans.A mes a mes les relacions entre els dos entrenadors mol dolentes i algun dia que vaig asistir a algun entrenament desagradables i tot.
Raons economiques.
segons es vadir el B coste 12000 euros.
Aquesta propera temporada,es vol fer un estalvi mensual de 8000 euros,o sigui 80000 euros,i jo pregunto¿Estalvian mes no s´aonseguirien aquets 12000 uros i algo mes?
Al primer equip,segons tinc entes hi haura 1er entrenador,2on,preparador fisic(sicoleg),preparador de porters,i fisioterapeuta, i jo em pregunto,¿tots els equips del nostre nivell tenen tans carrecs?,no ns podriem estalviar per exemple el de preparador fisic i que s´en encarregui el 2on entrenador.
un estalvi per el B.
UN ALTRE.Si el B esta format per jugadors sub 21,no entre dintre de la categoria de futbol base?no es poden demanar subvencions?i no fa falta que paguem els 3000 euros per tindre filial.aixo es tradueix en un ingres mes per el B.A mes es poden demanar ajuts a l´ajuntamnet per futbol base.
A final de temporada organitzar un torneig futbol 7 tal com es feie avans,els beneficis per el b.
Rifes durant la temporada i u na de grosa per la festa major,els beneficis tambe per el B.
mantindre el B amb un futbol base com cal es benefici de futur i els jugadors que pugin al A apart d´un ajut economic defensaran una samarreta que fa temps que porten i senten amb mol mes orgull que alguns que han vingut de fora.
Desde aquestes linies m´ofereixo a la junta per portar el futbol base,pero al poble no a una barriada de Tarragona.
Vaig marxar de la Junta quan va vindre el Manel perque no estava d´acord amb les maneres de fer que ell tenie i segueixo estan en desacord pero tinc que reconeixer lo mol que ha fet per el club i sense rebre res a canvi,al contrari,algunes vegades despreci,pero un consell,Manel,per guanyarte a la gent del poble treballa desde el silenci i desde l´humilitat.
Els consells son gratuits,ni costen de donar i si els segueixes tampoc pagues,per tan un altre consell a la Junta.
Confiar amb persones que prometen una cosa sols per figurar i donarse importancia es de babaus i no fa falta esser politic per prometer i no complir,per aixo hi ha gent que esta aon esta i l´explicacio de perque ho esta.
Quan va sapiguer la veritat de tot,la Junta tenie que pendre mides mol mes drastiques,no sols una rifa i una cesio d´un jugador.

Anònim ha dit...

Jaume.
Emb semble molt be, algunes de les coses que expliques,tu podries ayudar y molt al Manel emb aquest tema del B,y ademés vas de cara.
Pro el tema de la Granja si la intenció es ,aprofitar la gran cuantitat de nanos que per allá tenen no es cap mala idea ( el Catllar es un poble petit y surtiríen pocs nanos per jugar),que els entrenamens es fesin a la Granja ,aixó si emb semble que els partits se tindrien que jugar al camp de la Victoria.

Anònim ha dit...

Algú sap quins jugadors del A continuen.

Anònim ha dit...

al anonim de les 17 .17 .
jo sols traballare per el futbol base si l´equip no marxe del poble i si es fan les coses be de gent jove per el B no en faltara, i ademes de qualitat.El Cusa es el Cusa i el Catllar es el Catllar

Manel Piñero ha dit...

A mi amigo Jaume

Jaume puedes estar de acuerdo o en desacuerdo conmigo, pero por encima de todo esta la amistad, cosa para mi muy importante, asi como la verdad, votaste en contra, cosa que te agradezco, tu sinceridad y tu verdad, pero al acabar la asamblea te dije que te llamaria para que formaras parte de la junta y me comentaste con un rotundo NO, tambien es verdad que rectificar es de sabios.
Mira yo acepto tu propuesta, si consigues 18-20 jugadores con la calidad suficiente para que al cabo de 2 temporadas puedan jugar aunque sea solo el 50% de estos jugadores en el primer equipo, adelante, que sepas que el B hoy se ha inscrito en la Federacion.
El Club le buscara un entrenador que trabajara con el del primer equipo.
Me parece que no entendiste lo que dije, lo siento, me debi explicar mal, el cuerpo tecnico estara formado solo por un ENTRENADOR, un sicologo-delegado del equipo y Pigi como ayudante-entrenador de porteros y logicamente un fisio que estara solo por horas, creo que es lo que se necesita.
La categoria sub-21, no existe, existe como futbol base hasta juvenil, la categoria 2ª territorial ya es amateur y no se considera futbol base.
Jaume me puedes decir cualquier cosa, te la aceptare, aunque a lo mejor no la comparta, lo que no te acepto bajo ningun concepto es que me digas que trabajo gritando y chuleando, si no pregunta a la anterior junta.
Yo creo que lo que he prometido lo he cumplido y ademas con creces, por tanto no llames babaus a los socios y miembros de la anterior junta.
En cuanto a que cuando se supo la verdad se tenian que tomar medidas mucho mas drasticas, te refieres a que?.....ha dar la baja a todos los jugadores?, ha renunciar a la categoria?, o ha intentar llegar al final como hemos llegado?, cual es tu posicion.
Perdona el "rollo", si te parece me llamas, hablamos y estoy convencido de llegar a acuerdos por nuestro bien y por el del Catllar.
Manel Piñero

Anònim ha dit...

lo que dice Jaime esta muy bien lo que no entiendo es que se quiera quitar un B que se dice vale 12000euros(en que va ese dinero si nadie a cobrado .las fichas valen
tanto? los arbitrajes valen tanto?o lo que mas costo fue el entrenador?)recortar de arriba y dejar que esos chavales que no se meten con nadie y sienten mas los colores que otros disfruten los domingos intentando reforzar ese equipo con gente joven que quiera jugar y no cobrar(eso si con alguna cena que este año no se les invito a nada)con menos directores técnico y menos cuerpo técnico arriba seamos humildes desde arriba
y no intentemos quitarle al que no se queja y al que menos culpa tiene

ESTO A SIDO UNA HUMILDE OPINION

A lo ultimo si traemos galácticos sobrevalorados es normal que no valga nadie del B lo bueno es tener entrenadores que trabaje la gente no que pida y se le traiga luego pasa lo que pasa y encima el equipo costoso el B

Anònim ha dit...

Al anonimo de las 19.36
Mira el coste de los 12.000.-€ se va entre la inscripcion en la Federacion, arbitrajes, fichas, equipajes y un entrenador, sin mas.
Si tu ilusion es hacer deporte hay muchas maneras de hacerlo, desde apuntarte a un gimnasio, cosa que cuesta dinero y que tu pagas, hasta ir a caminar por la montaña o la playa que es gratuito, pero que un Club que le cuesta dinero a los socios, lo que pretende es ganar, ascender, ser mas grande vivir de ilusiones y no que tu te lo pases bien.

Anònim ha dit...

ANONIMO DE LAS 19:49
entonces si la directiva lo que piensa es eso y si tu eres de futbol sabes que hacer un B para un equipo ganador vale dinero mas vale que lo retiren creo que me e equivocado perdona no estoy en la misma galaxia ya vajareis esto a sido un aviso

Anònim ha dit...

manel,crec que no has entes lo que volia dir amb lo de babaus i t´ho explico.la persona que va dir que es donarien uns diners es veu que ja el coneixien i es va pendre una potestad que no tenie.I POTSER LO DE BABAUS NO S´ESCAU,BE ,O RETIRO PERO SI QUE VAU PATIR D´EXCES DE CONFIANÇA i que per aixo ,tu mateix o vas dir,us van enganyar
Mai he dit que cridesis i xuleixesis,tens la teva manera d´esser i ja no pots canviar i potser hi ha gent que no l´hi agradi,jo amb tu he parlat altres vegades i cap problema ,jo sols te he dit un consell per entrar millor la gent i si a mi m´haguesis cridat i xulejat no et dirigiria la paraula i en canvi ho faig.
En quan al fet de canviar d ´opinio en quan a lo d´entrar a la junta per el futbol base,vaig canviar d´opinio al dia seguent de l´assamblea.be igualment et dic que quan vulguis parlem

Anònim ha dit...

se va a pagar lo que se debe?

marc ha dit...

Sembla que la reunió de socis de l’altre dia va deixar un nou president al C.E. El Catllar. Enhorabona al nou president, li desitjo tota la sort del món en el seu projecte.

Com sabeu formo part de l’equip “B”, un filial del C.E. El Catllar. Bé, la veritat és que, a títol personal, jo mai l’he considerat un filial de ningú, sinó l’equip que aglutinava la tradició i la història del C.E. El Catllar. Perdoneu la pretensió, però segons el meu parer era l’únic equip que realment contava amb la gent del poble, l’únic que garantia que els joves jugadors, com ho vaig ser jo en el seu dia, poguessin jugar al poble, defensant amb humilitat però amb passió i compromís els colors del nostre club.

Nosaltres no hem demanat mai res. Se’ns ha deixat de banda en moltes ocasions, no se’ns han pagat ni els desplaçaments, de vegades no se’ns ha dit tota la veritat, i en general no se’ns ha apreciat des d’una junta, que sempre ha estat més preocupada en satisfer els capricis del primer equip. Com a mostra d’aquesta actitud només cal atendre a la reunió del passat dia 28, en la que, pel que sembla, la junta culpà a l’equip “B” de contribuir notablement al dèficit del club. Irònic, sobretot quan es pensa que cap dels jugadors que hi juguem cobrem ni un euro.

I malgrat totes les oposicions, aquest equip ha demostrat el seu compromís amb el club per sobre de tot, aconseguint en dues temporades l’ascens de categoria com a primer de grup a la segona territorial, i mantenir-se en un meritori sisè lloc darrere equips tan potents com el Torredembarra, el Valls, el Roda de Barà o el Segur de Calafell.

Al blog es parla contínuament de mercenaris, doncs bé, jo us puc garantir que al mal anomenat equip B no hi ha mercenaris, sinó companys que voluntàriament i desinteressadament s’esforcen en els dos entrenaments setmanals i en el partit dels diumenges. Persones que sacrifiquen aspectes de la seva vida personal per la il•lusió del futbol, per a defensar uns colors, un club, un poble.

Segons el meu parer, amb la decisió que van prendre els socis l’altre dia respecte el filial, aquest poble es quedarà orfe, ja que perdrà l’essència del club, aquella que s’ha mantingut en els darrers 75 anys, i que es basava en l’esforç dels joves del poble, en la identitat col•lectiva, en el sacrifici desinteressat.

Respecto, però lamento aquest canvi de rumb.

Si, ja sé que jo puc ser considerat part interessada en tot això perquè jugo en l’equip B, i que el meu parer no és imparcial. Però per aclarir qualsevol suspicàcia al respecte, us notifico que, passi el que passi no penso continuar l’any que ve al C.E. El Catllar.

Salut.

Anònim ha dit...

Anonimo 20.08
Mira yo no soy de la directiva, pero en que quedamos para tener un equipo ganador o sea competitivo vale dinero y esto significa tener jugadores con proyeccion para el primer equipo.
Con jugadores que no valgan dinero significa solo que vayan a jugar para divertirse y entonces significa que la "juerga" de estos las debe pagar el Club, o sea los socios.
Por todo ello eso es el pescado que se come la cola.

Anònim ha dit...

marc gracias por todo estoy de acuerdo contigo el B a pasado a otra galaxia también ahora yo os pregunto una cosa. Si ya ahora sin pagar a nadie cuesta mucho ese equipo a esos jóvenes con proyección como les van a pagar ? cualquiera sabe que a los jóvenes con proyección como decís cuando acaban de juveniles ya los tocan(ofrecen algo de dinero los clubes).
anónimo de las 20:08 si hubieras estado en ese equipo del B no se te hubiera pasado por la cabeza lo de juerga eso solo lo puede decir alguien que no sabe nada de ese equipo sois los mejores vayáis donde vayáis entiendo que no queráis seguir yo lo haría también

Anònim ha dit...

anónimo de las 20:08
no te equivocas el club paga hipotecas y coches i vicios de lo del primer(que ellos también salen por la noche no te olvides)al equipo del b paga fichas y arbitrajes no te olvides con un porcentaje elevado de jugadores del pueblo

Anònim ha dit...

como va a quedar esto el que se quede cobra el que se va no?
el cusa va a reponer de jugadores el primer equipo?vamos bien solo hay que ver como han quedado este año pasado por abajo de su grupo de tercera (y eso que en tercera no hay nada)si si potente fútbol base. NO a empezado y ya se ven venir las cosas aunque para el cusa esta perfecto ganara una categoria.a presidente pagales al entrenadpr ya de paso

Anònim ha dit...

tengo una solución.
creo que este año van a subir mas de segunda con esto del grupo nuevo de 1ªcatalana podéis engañar o enredar a los pobres del B para que sigan suben de categoría y luego vendéis la plaza no la regaléis ahora 1ªregional vale mas

Anònim ha dit...

Com esteu dient majoritariament, el segon equip s'hauria de mantindre. Espero que el Jaume es decideixi a buscar jugadors joves pel Catllar, per les urbanitzacions i algun dels pobles del costat que no tinguin futbol.
Es més important del que us penseu, ja que sera una bona sortida per la gent del poble i encara que la majoria no tinguin el nivell que el primer equip necesita, si que els servira per agafar minuts, experiencia... i perque tots sabem que potser un dia d'aqui 2,3 o 4 temporades vindran les "vaques flaques" i llavors tots a correr a buscar jugadors del poble. Si es fa un equip jove amb algun veterà de la casa, agafaran el ritme que els permetrà jugar a primera regional si el club no pot mantindre el ritme economic actual.

Si al final es desfa l'equip espero que es faci un partit d'homenatge al Marc,Roch... que tants anys han defensat la samarreta del Catllar i que ningu s'oblidi de l'Oscar Mestret ha qui ja se li hauria d'haver fet.

Recordeu allo que diu: "Pan para hoy, hambre para mañana".

Un aficionat.

Anònim ha dit...

La veritat es que yó crec que cobrareu tots,yá mols clubs que al final pagen tard y alguns no acaben de pagar,ducto molt que el Manel no cumpleixi emb la seva paralula,
Pro al hora de fichar yó donaría algunes baixes a alguns jugadors que no van donar el rendiment que se esperava de ells.,y donaría la oportunitat a alguns dels jugadors del B.Aixo si crec que els que no es quedin tindrien que cobrar el que sels adeude.
Visca el Catllar.

Miquel ha dit...

Crec que certes persones s'estan sortin de mare, per la forma d'opinar en aquest Blog, crec que no és correcte posar "adjectius" per dirigir-se a les persones o entitats i molt menys amagar-se en l'anonimat, aixo és de covards, si volem criticar, estem en el nostre dret, posem nom i cognoms, o bé un seudonim registrat, perque quan es publiquin comentaris ofensius i aquests no es puguin demostrar, es demanit responsabilitats.
Sr. administrador del Blog, li faig aquest suggeriment, estudiu, perque es una llastima que certs personatges, que tots sabem qui son, actuin tan impunement

Anònim ha dit...

PREGUNTA PEL MARC.


ETS SOCI? PERQUÈ SI NO HO ETS POTS OPINAR PERÒ NO DEMANAR, NO CREUS?

Anònim ha dit...

Per l'anònim del 2 de Juliol a les 11:03.

No sé si el Marc és soci, però el que si que sé és que entre desplaçaments, i altres despeses que li comporta jugar a futbol al Catllar, gasta més que la quota que qualsevol soci paga. A més a més sempre ha sigut un exemple d'entrega en aquest club. No entenc com encara el podeu criticar. Si els jugadors del 1er equip tinguessin la meitat de compromís que el seu... hauríeu quedat 1ers de la preferent.

Entenc que deixi el Catllar.

Anònim ha dit...

COMPROMIS SENSE CALITAT NO VAL PER RES.

ES EL CAS.

JO TAMBE ENTENC QUE NO SEGUEIXI AL CATLLAR (PER CALITAT)

Anònim ha dit...

al anónimo de las 12:45
con esto que dices ya se ve que se supone que eres socio pero no tienes ni puta idea de lo que es compromiso y menos de como ha ido el año para solamente criticar a un jugador capitán de un equipo que nunca ha dicho ni se ha metido con nadie quedate con las palabras que están diciendo veo que el club no te importa como quitéis el B de la manera que esta formado cuando piterman no pague o se valla haber quien va a jugar los que no cobran o los que están ahí cada semana en un B que pasan de ellos porque no se les a pagado ni una triste cena cuando otros son asiduos del campo de golf.
creo que los que critican al B y justifican que no es rentable se equivocan trabajarlo y potenciarlo y arriba menos galáctico y mas equipo

Anònim ha dit...

Despedida: "Ignasi"

Com en el cas del Pera Costa o del Marc aprofito aquest foro per despedir-me de l'afició del Catllar, que es de les millors que he vist alla on he estat.
Al Catllar m'han tractat molt be, pero les meves relacions amb la junta han anat empitjorant per diferencies de criteris.

Estic dolgut per com s'han fet les coses en aquest final de temporada, ja que el dia 28 a la reunió es van dir als socis els jugadors que no seguirien i en canvi amb ells no se els hi ha dit!, a mi m'ho va dir el meu sogre i jo al Trave; no se qui mes no ho sap pero s'hauria de comunicar un per un. M'agradaria que em truquesin i m'informesin com cal.

Nomes una critica al Club i socis, s'ha de saber el que es vol, si voleu categoria s'ha de pagar als jugadors i no dir que son mercenaris, perque en el futbol es pacten uns compromisos a canvi d'unes obligacions i això es indiferent si ets del Catllar com sino, perque les cumpleix el Cesc Armengol que es d'aquí com el Pera que ve de Vilafranca. I els Socis que diuen que els jugadors no haurien de cobrar els deutes o que no mereixen cobrar...m'agradaria veure que fan si a la seva empresa els deixen a pagar el sou, alli segur que protesten.

No cal dir que ens veurem aviat pel poble , una abraçada Ignasi López Dalmau.

PTA: Espero que el "B" es mantingui, s'ho mereixen.

Anònim ha dit...

que gran ets ignasi, un senyor amb totes les lletres.

sort!

(desde la plaça de la font fotografia multitudinaria)

***

Anònim ha dit...

ets el millor ignasi. et recorderem....

Anònim ha dit...

És veritat que a la reunió es va dir el jugadors que seguien i els que no?
Algú hem pot dir quines són les baixes? segur que altres equips estaran esperant per poguer parlar amb ells i potser ells mateixos no saben que no conten amb ells...

Anònim ha dit...

Resposta tema baixes:

Vaig trucar al Pep Rovira per saber si realment no interesava i me las va dir: Costa i Ton l'han demanat, Trave, Manolin, Fernando, Toni, Juani i jo no interesem i Pedro Amador estara a l'extranger.

Crec que no em deixo a ningu, pero espero que algu de la junta et doni una resposta oficial.
Ignasi

Anònim ha dit...

Em sembla que ja s'ha us ha vist prou el "plomero" a tots aquests socis anónims tan enamorats ara del poble i criticant a "millonetis", quan quasi bé tots heu fet cap aqui al olor del euro.
Ja ni n'hi ha prou d'aquesta doble moral fastigosa, deixeu que cada ú faci el seu camí que al final el que està clar es que quedarem els de sempre, pocs, peró ben avinguts.

Anònim ha dit...

TONI,NO INTERESE? (crec que ha sigut un dels millors)

TRAVE ?

PEDRA Y FULLA, CONTINUEN ?

Desitcho que tingueu sort els que no continue,tots sou mol bons profesionals,el treball ha sigut molt dur y merexeu cobrar fins al ultim euro pactat.

En Botero ha dit...

AVÍS IMPORTANT,

He hagut de suprimir alguns comentaris ofensius. Recordeu que aquí podeu expressar lliurement la vostra opinió, però sense faltar el respecte a ningú.
Desitjo que, pel bon funcionament d'aquest blog, ho tingueu en compte.

Anònim ha dit...

Lo que han de fer es comença a donar la baixa als jugadors que no els interessin, siguin del A o del B... o esperaran a ultima hora en dir-ho? Si s'ha començat un nou projecte, es clar.Perque sembla que aquest any van per el mateix cami del any passat o pitjor...
Qui voldra vindre a jugar al catllar ara, despres del enrenou amb els pagaments dels jugadors?
Al equip B vindran jugadors joves, de qualitat, poden anar a equips de mes entitat i jugant a camps de gespa(cobran)?
Hem sembla que sera dificil vulguer gastar menys i fer millor projecte que l'any passat.
Algu hem pot respondre?... Gracies Un soci preocupat
PD: botero tambe podries suprimir a mes d'un,que nomes duien begenades.

Anònim ha dit...

A veure si parlem clar: per què collons volem un filial? Siguem sincers, un filial de regional és el mateix que un equip d'amics on juguen homes sense cap ambició professional. Disfruten molt, sí, igual que els familiars que els van a veure, però ningú més!! O és que algú es creu que hi ha gent que omplirà el seu temps d'oci veient un conjunt d'aficionats? Per favor...no em foteu riure.
En canvi, la gent sí que sacrificarà dues hores del seu cap de setmana per veure un equip ambiciós que té l'ambició de pujar de categoria.
Ja està bé de lamentar-se per la desaparició del B!!! Si tan voleu jugar, munteu-vos un equip de futbol-7 i apunteu-vos a lliguetes. Després us aneu a fer unes cervessetes amb els vostres familiars i punt!!

VISCA EL CATLLAR!! L'ANY QUE VÉ A PRIMERA CATALANA!!!

Anònim ha dit...

A la mayoria que manifestais ser socios, de socios nada de nada, de que sois aficionados del B, tambien nada de nada, la verdad es que escondeis es que sois jugadores del B y ahora que se intenta poner las cosas en su lugar os escondeis en el anonimato porque no podeis jugar en otro lugar que no sea en este equipo, que ascendisteis de categoria de tercera a segunda, si, pero contando con la ayuda de jugadores que cobraban tambien pasta y que daban el plus de superior categoria, casos Roman, Anguis, Ruben, Barrera, Dani Monge, Manel, el portero, si no el Carlos, el que es mozo de escuadra, y contando con un entrenador de categoria, si el Sr. Romero, el que esta temporada molestaba, si molestaba, llegando a encontrase en mas de un entreno con solo 5-6 jugadores y tener que suspender el entreno, vamos que si quereis sacar trapos sucios, los sacamos, y se que es verdad todo porque yo al menos he ido hablar con quien me podia aclarar este tema, me ha enseñado recibos firmados por estos jugadores y tambien lo que se les debe, igual que a jugadores del A, por los motivos que ya sabemos o deberiais saber como socios, el pasado sabado hubo Asamablea y no acudisteis ¿porque?, pues muy sencillo porque de socios nada de nada, la unica verdad es que vuestra etapa de jugadores ya ha terminado, dejadad de criticar que ya es lo unico podeis hacer.
A la Junta, no al desanimo y no hacer caso de estos fracasados, si hay que hacer un B que lo sea de verdad, que el Jaume pase a formar parte de esta Junta y a rejuvenecer el equipo B que es filosofia de cualquier equipo, os imaginais el Barça B con jugadores tipo Baquero, Amor, Alexsanco, Sergi, Ferrer....grandes jugadores, mejores personas pero un poco mayores para un B, lo mismo nos pasa a nosotros.

Don Quijote ha dit...

Estimados amigos,socios,jugadores y aficcionados del C.E. El Catllar.

Creo que el Blog del Botero esta creado para mostrar de una manera divertida lo que se pasa a cada partido,para informar lo que sucede al club,miren que digo: "INFORMAR"...
Un Blog no esta pensado para lavar las ropas sucias de los jugadores,de los socios,de la junta,quien esta mal parido,quien cobro,quien dejo de pagar o a quien se va dar las bajas.

Las personas serias hablan de frente,no se esconden atras de un anonimato,quien tiene que hablar con los jugadores y donar las bajas no es el dueño del blog,o los socios,menos los anonimos que solo estan aqui para cotilleo y contar sus mentiras...

La responsabilidad es de la junta que estubo actuando la ultima temporada y de nadie mas.

Visca El Catllar!!!

Anònim ha dit...

Gallardito Gallardito. No la lies otra vez

Anònim ha dit...

Gallardito Gallardito no la lies otra vez!!!!!
Alguien me puede expicar el comentario este, que paso en temporadas anteriores?

Anònim ha dit...

SOBRE LA DESAPARCICIÓ DEL B.

On eren el dia de l'assemblea tots aquests suposats socis que no volien de desapareixés el B? perquè no van venir a defensar la continuitat del B?

Sabeu quans vots va haver-hi en contra la desaparició del B?

1 vot en contra
1 abstenció

Crec que aquesta ha estat la voluntat del soci que ha estat informat en una assamblea de la situació actual del club. I SEGURAMENT HA ESTAT UNA DECISIÓ QUE HA DOLGUT. A MI PERSONALMENT M'HA DOLGUT, però a vegades s'han de prendre decisions amb el cap que van en contra el que et diu el cor.

Respecte els comentaris que s'escriuen al blog, crec que la majoria hi sobren. Un blog es per informar, per opinar i fins a cert punt per criticar, però no és un lloc on s'han de discutir el que s'hi discuteix.

Senyor Botero, li demano que restringeixi encara més alguns comentaris que només fan que alimentar mala maror. I que només es publiquin aquells que no donin falses informacions.

Visca el Catllar!

Anònim ha dit...

Con el Sr. Gallardo, no paso nada de nada, bueno si, que nos clasifico para jugar la promocion de ascenso en la temporada y media que estuvo con nosotros, en la segunda temporada nos clasificamos en promocion con 9 puntos mas que en la primera temporada, que ademas fue la primera temporada en la historia de nuestro Club de jugar en 1ª Territorial y que tambien fue el primer ascenso en la historia ganado en los terrenos de juego, acordaros del Horta de San Juan.
Por lo cual bien venido Sr. Gallardo, usted cuenta con el apoyo de los socios, asi se expreso en la Asamblea, deje los comentarios de gente frustada que solo saben que tirar la piedra y escoder la mano, y si tienen co...es, que se lo digan en la cara.

Anònim ha dit...

Que bién escribes sobre ti Gallardito.
Ah! dile a Boterito=Piñerito q te deje hacer este año las alineaciones.

Don Quijote ha dit...

Al anonimo de las:
4 / juliol / 2008 15:06

El señor Gallardo ademas de ser una excelente persona, tambien es un excelente entrenador, tanto lo es que el C.E. El Catllar gano las promociones de ascenso y esta adonde esta, gracias a los jugadores y a su competencia como entrenador.

Ahora los anônimos que no tienen co...es,ni competência para dar la cara que dejen de decir tonterias y mentiras sobre este o otro tema, este blog esta para informar, opinar y en algunos momentoss criticar desde que sea una critica construtiva.

El Sr. Botero y el Sr. Piñero son personas tienen compromís els colors del nostre club y creen en la competencia del Sr. Gallardo,así como los jugadores que lo aprecian....
Sr. Piñero li desitjo tota la sort del món en el seu projecte.


Para aclarar:Los anonimos son esos tios fracasados que no tienen mas nada que hacer que "CoTilleos".
Sr anonimo de "Las 15:06" ya que tienes mucho tiempo de ocio,para decir mentiras sobre temas que no conoces porque no vas a un voluntariado a ayudar a las personas que necesitan,con eso puedes edificar un poco mas tu mente y quizas logre salir de ese retraso mental que tienes..

Visca el C.E. El Catllar!!!!

Anònim ha dit...

Para Don Quijote, me parece bien todo lo que escribes, pero debo decirte que nuestro Club no gano las promociones con el Sr. Gallardo, para mi excelente entrenador, al menos sabe leer los partidos, aunque nadie le puede quitar los meritos de estar alli para poder jugarlas.

Don Quijote ha dit...

Sr Anonimo de las:
5 / juliol / 2008 08:35

Es acaso usted algun Arbitro Calificado,Entrenador Jubilado,o periodista del Mundo Deportivo? para poder evaluar los meritos si es competente el Sr. Gallardo como entrenador?
Acaso usted tambien estudio en la misma escuela de entrenadores que el Sr. Gallardo como entrenador? Arbitro? o tecnico?
Ha pasado un año sabatico mirando los partidos que se jugo en la ultima temporada?


Sr. Anonimo la primera regla de una buena Educacion y Respeto a los demas, es que para hablar sobre qualquier persona publica y entrar a discutir,opinar,criticar debemos antes conocer el tema a fondo,salir juzgando y tirando palabras al viento qualquiera lo hace,hasta alguien como usted que le encanta el anonimato para criticar,pero no tiene CO...ES para dar la cara.

Visca el C.E. El Catllar!!!!

Anònim ha dit...

Perqué ? no parlem de futbol.
Algú sap qui va fer els gols la temporada pasada.
Val per als dos equips.
Rosado
Tudela
juani
Pedra
etc

En Botero ha dit...

Com que veig que alguns no entenen el que vol dir aixecar falsos testimonis, he decdit que, a partir d'ara, només puguin escriure aquells usuaris que estiguin registrats.
Espero que sigui una mesura temporal.
El que no es pot fer és deixar anar greus acusacions sense aportar cap prova.

Ze Carioca ha dit...

Bom Dia!!

Ao C.E. El Catllar
Sou aficcionado pelo bom futebol.
Vi pelo orkut de uma amiga que voces tem um time regional que esta muito bem posicionado, há interesse em contratar jogadores de fora?
Obrigado.

Ze Carioca.

Un veterà ha dit...

Em sembla que el canvi ha sigut positiu i ara ja no escriuran tants socis anònims que estimaven tant al poble i al club.Quan es pugui fer públic agrirìa que donessiu la composició de la nova junta.
Força i endavant.
VISCA EL CATLLAR MES QUE MAI!

un veterà ha dit...

Estic esperant noticies dels enamorats del poble i del club. O es que ja s'acabat l'amor? pot ser que esteu de vacances?.
Personalment crec que era amor a l' €
La veritat sempre sura, ha estat aixi sempre i per molts anys que segueixi aixi.
Sè de fons ven informades que el B està inscrit per si os interesse jugar.
FENS AVIAT.BON ESTIU¡

Toni ha dit...

Bona tarda,
No entenc com es diu que no interesso a l’equip si a dia d’avui totes les noticies que tinc es que començo la pretemporada. La veritat es que no entenc perquè interessa fer tant mal ambient. Espero que tot se solucioni el més aviat possible. Una abraçada a tots i la temporada vinent ens veurem. Espero continua defensant la samarreta del Catllar durant molt de temps.
Salut Toni

Pepako ha dit...

en quina merda s'ha convertit aquest blog? ja no opina ni déu!!

sort al catllar aquesta temporada

jefe! actualitza home, que no costa res, la temporada passada ho feies molt bé.

Salut!

***

el poeta critico ha dit...

dadme un punto de apoyo y levantaré el mundo,-Arquimedes.

Llástima del gol rebut pasan tres minuts,y yá sabem ,que el Torreforta ,historicament no sens done bé al seu camp.
Pro no pase res,aixó acabe de comencar.estic segur que es fará una temporada més bona que la pasada,que yá va ser prou bona.
Pro el missatge meu es el de sempre
treball,humilitat y compañerisme.
Visca el C.E. El Catllar.

Un veterà ha dit...

Ja sé que porta feina, pero era bonic i molt interessan.
T'encoratjo a que continuìs amb la tasca una temporada més,ens ho passarem bé tots junts, fen comentaris del nostre estimat C.E. CATLLAR.