diumenge, 26 d’octubre del 2008

Sants?


Assenyalo directament l’entrenador i la junta directiva com a culpables de la derrota d’avui. Ja sé que als futbolistes se’ls han de donar referències de l’adversari, però en aquest cas no calia dir-los el nom. Segur que quan els jugadors del Catllar van saber que ens visitava el Sants es van pensar que serien un grup d’angelets que no voldrien oposar-nos resistència. Però no, al Sants no hi jugava ni Sant Mateu, ni Sant Pere Màrtir ni cap àngel de la guarda, sinó onze paios amb fam, amb molta fam. Per això l’Alfonso s’hauria d’haver inventat el nom del nostre rival i consensuar-lo amb la junta perquè el posés als cartells que anunciaven el matx.

Ai...si quan us tingui ensenyats a tots fotareu el camp...

6 comentaris:

Anònim ha dit...

¿que ha pasat? dons res que no se sapigues de entrada, nomes veure sortir als nostres jugadors al camp. Mercader de central? mireu el Merca fa falta al centre del camp, de central es tambe mol bó pero la feina bruta del centre qui la fa, aquest uruguaia?, val mes que el torneu de on ve, que va fe al camp del Cambrils?, el argenti be aquest menja apart, sols sap jugar per ell i quan pert la pilota, quasi sempre, dons a patir, i el 17? algu pot dir quin illuminat va pendre la decisio de ferli ficha? si camina com un anac, perque corre, no pot i segur que deu cobrar dinerets, i el porter....millor no di res, anims Toni poset be que et necesitem.
Be lo millor de avui que continuem a dalt a sols 4 puntets de la Iberiana, a rectificar i dintre de dos diumenges podem ser liders.
Visca el nostre Club.

Anònim ha dit...

visca el nostre club anonim? rajando como rajas no creo que le hagas ningun favor al club que tanto quieres.. Lo que tienes que hacer es animar al equipo, no rajar tanto de los jugadores y si tienes que hacer alguna critica la hagas de forma constructiva, no descalificando a los jugadores de esta manera..

Anònim ha dit...

ahir vaig estar veient el partit i la veritat és que el Sants ens va donar un repàs...el num 9 Jota va fer el que va voler així com també el núm 8 Gatell...i podria seguir...estic d´acord en que el plantejament és que no sabíem qui venia??un equip de lo milloret que he vist i a més corrien...cosa que nosaltres anem caminant

JUNTA DIRECTIVA ha dit...

Bona nit, se ha fichado ha Santi Acedo, juega de delantero centro, proviene del CF Amposta, tambien ha jugado en Vilanova y Rapitenca ambos de tercera division y en el Reus en segunda B.
Bienvenido y esperamos que estes muchos años con nosotros.

Anònim ha dit...

criticar por criticar no esta bien, pero si hacerlo de manera objetiva, y de esta manera cabe decir que al equipo le falta mucho fondo físico, las segundas partes el equipo siempre pega un bajon considerable, también es verdad que el centro del campo tendria que tener más presencia ofensiva, pero yo creo que el estado físico del equipo condiciona todo. Espero que nadie se sienta ofendido, pues aquí todos queremos el bien del Catllar.

JUNTA DIRECTIVA ha dit...

Al último anonimo gracias por tu comentario, pero yo lo veo de distinta manera, no cres que con las bajas por lesion desde principios de la temporada, Pep Calvet y Dani Robles condicionan ya las alineaciones, que el domingo Toni el portero con luxacion de clavicula en su lugar tuvo que jugar Dani con una mini lesion en la rodilla, que Ivan Robles no se pudo alinear por tener Torticulis aguda, pues esto condiciona muy y mucho pues no te olvides que tenemos solo 19 jugadores, que en las segundas partes se baja el ritmo? te hago otra pregunta cuando hemos ganado o sentenciado los partidos ¿en la primera parte?.