diumenge, 10 de febrer del 2008

Molt agraït!


El Catllar és un equip que sempre ens dóna alegries malgrat que no guanyi el seu partit. I és que els que patim insomni estem d’enhorabona. S’han acabat les pastilles, comptar ovelles i el tenir un acte sexual no desitjat amb l’única intenció de relaxar-se. Un bon soci del club ha gravat el matx d’aquest migdia i repartirà còpies a tots els qui els costa agafar la son. L’efecte és més contundent que qualsevol altre remei tradicional. Tres minuts del Catllar-Can Fatjó i ja estareu immers en el màgic món dels somnis.
Des d’aquí reclamo un augment de la fitxa dels nostres futbolistes ja que han demostrat que vetllen per nosaltres fins al punt que són capaços de jugar sense excessiu interès per ajudar-nos a superar certs problemes.

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Faltan tocadores.

Anònim ha dit...

sobran lameculos

marc ha dit...

Escric per primer cop al blog en qualitat de jugador i capità del Catllar de segona territorial, per a fer-vos avinent de la marxa de dos jugadors de la plantilla. En primer lloc, ens ha deixat el fins ara nostre capità, el David Gatell que empren una nova aventura al filial de Tercera Territorial del Gimnàstic. Sense pretensió d’obrir cap debat, vull reconèixer l’esperit de sacrifici i de lluita d’un jugador que mentre ha estat al Catllar, i han estat molts anys, ho ha donat tot pel club. De ben segur, ha estat el jugador que més entrenaments La seva dedicació, orgull, actitud i exigència han estat un exemple per a la resta de jugadors.

Per altra banda, en Carlos Altés, el nostre porter ha estat operat del peu i es perdrà la resta de la temporada. En Carlos ha estat i seguirà sent un referent per a tots els jugadors, perquè a pesar de l’edat, les crítiques o els problemes físics, sempre ha estat al costat de l’equip, esforçant-se per millorar i sacrificant-se pels companys. Mai ens ha deixat de banda, i a pesar dels problemes, la feina o la família, sempre ha assistit als entrenaments i als partits sense queixar-se. Una proesa, que per desgràcia, mai l’ha fet mereixedor de cap vinyeta de reconeixement. Llàstima. A més, sempre ha aportat qualitat humana al vestidor, amb bromes i comentaris que han col•laborat a crear un bon ambient al magnífic grup humà existent.

Ambdues baixes, conjuntament amb les ja conegudes de Diego Acosta i Roman Buil suposen la pèrdua de potencial futbolístic de l’equip, i el que és més important, la pèrdua de qualitat humana. Com a capità, estic segur que represento a tots els jugadors quan afirmo que els trobarem a faltar i que els desitgem tota la sort que no han trobat en aquest club.

Anònim ha dit...

Vaya partido. se lucieron los nenes. viva la fiebre del sabado noche

Anònim ha dit...

una salutació per al David Gatell, que sempre será el capitá d'aquest Catllar, no se les causes per les que deixa l'equip, però estic ben segur que actúa consecuentment i sense faltar al respecte a ningú, jo no jugo al Catllar ara ni vaig a veure els partits però per el que conec al David puc assegurar que es un dels jugadors, sino el que més, que més s'estima el club, perquè al cap i a la fi es el club del seu poble.
Ànims David i a disfrutar d'aquesta etapa al Nàstic.

No diré qui soc pero pot ser que ens veiem a alguna promoció d'ascens a 2ª regional, si ens hi trobem ja te diré qui sóc.

Per cert, que insinua el comentari de fiebre sabado noche? jaja

Anònim ha dit...

Amigo Marc, te felicito sabia que eres una gran persona, pero ahora veo tambien que eres un gran amigo de tus amigos.
Yo tambien deseo lo mejor para el "capi" David Gatell, buen jugador y mejor persona.
Para Carlos Altes le deseo lo que le dige personalmente, que tenga una pronta recuperacion y que en el futuro aporte su saber para el futuro de nuestro equipo.
En cuanto a las dos bajas que comentas lo mejor es dejarlo como esta, aunque a ti como persona te las comentare en persona, no quiero opinar en este forum de ellas.
En cuanto a los partidos del domingo, el del equipo A soporifico
no se le supo jugar a un equipo de la parte baja de la tabla.
Y del equipo B, lo mejor el resultado, creo que hay que saber jugar estos partidos y el B siempre supo lo que hacia.

Anònim ha dit...

El partit del Catllar de preferent va ser tant aburrit, que aqui només es parlar del B...
A veure: estic fent un seguiment i voldria saber si algu hem pot passar les estadistiques de Fulla? (partits de titular, minuts jugats, gols...)

Anònim ha dit...

Goles- 0.

Anònim ha dit...

en muchos partidos...

Anònim ha dit...

con muchas ocasiones...

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
pantera amarilla ha dit...

Resultados de preferente de esta tarde partidos adelantados:
Roquetenc 2 - J.M. Gene 1
Alcarras 0 - Santfeliuenc 0
Mañana nos toca sacar los tres puntos en nuestra visita y a seguir sumando.
Deseo la misma suerte al equipo B, a sumar en su particular liga.

Anònim ha dit...

Visca el catllar!

Anònim ha dit...

Parece ser que el mister del A quiere dar una oportunidad al Fulla, lo manda al B, a ver si mete goles y gana confianza en si mismo, correr ya corre, incordiar a los contrarios, ya incordia....pero el Gol, lo qe se dice Gol, de momento no es lo suyo, a ver si tiene suerte y mete alguno para que su autoestima suba, suerte Fulla.

Anònim ha dit...

Inpresionante la racha en defensa,
Hay que aprovechar el magnifico trabajo defensivo del equipo,como hoy,sumando de tres en tres,vamos a trabajar duro toda la semana y el domingo a ganar en Cambrils y seguro que seguiremos esta linea de juego y resultados.
Felicidades al equipo os lo mereceis por lo bien que estais trabajando los entrenamientos y los partidos.
Visca el Catllar.