diumenge, 24 de febrer del 2008

Descarrega o no entres!

Si es vol eradicar la violència dels camps de futbol s’haurien de prendre mesures de veritat per evitar actuacions com les que han protagonitzat dos pobres fracassats del Cambrils. Ja sé que és difícil encaixar un bany de joc com el que els hem donat. Si a més la seva temporada és tan mediocre que flirtegen amb el descens, la frustració encara es fa més evident i penosa. Però no es veurien batusses ni s'escoltarien insults si la Federació Catalana, amb la col·laboració de les forces de seguretat del país, posés com a condició per assistir als camps tenir una vida sexual satisfactòria. Si tothom anés al futbol ben follat, de ben segur que no es produirien espectacles com els que han ofert dos insatisfets del Cambrils, que lluny d’acontentar-se increpant l’àrbitre, també l’han pres amb alguns membres del cos tècnic i dela junta.
Xatos, a veure si suqueu més el melindro i deixeu als altres tranquils!

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Avui tots contents,tan el "A" com
el "B" van guanyar els seus partits.
El "A" jugaba a camp contrari i no el vaig veure, simplement com que va guanyar ja m'està bé.

El "B" jugaba a casa i com que va guanyar dintre d'un temps sols quedarà el resultat, peró creieu-me,el JOC que van EXHIBIR ,si es que es podia dir joc, va ser llastimós,i mira que el San Jaume dels Domenys, amb tots els respectes, era un equip més que accesible,la cual cosa ho demostra que el resultat podia haber sigut de 3 ó 4 gols de diferència a favor del Catllar.
Ahir es va jugar d'una manera molt rara;
- volguèn aguantar la pilota als peus,fins que al final la perdian;
- amb entregues descaradament al contrari;
- xuts de "pixarrí" devant de la porteria;
- intens, bé diem intents, de "vaselines" que anaven a parar a les mans del porter sensa superar-li l'altura del cap;
- com a cada partit, es va fer un cambi,que sembla que estigui assegurat,¿ i que reporta aquest cambi?,dons que de cada cinc pilotes que disputa,tres son falta

En resumides contes, una manera de jugar que si fos en un equip important, dels que es fà resor la premsa escrita i no escrita dirían que hi ha "problemes de vestuari".Espero que aixó sigui tan sols una apreciació d'aquest ingenu afeccionat que s'atrevit a opinar sobre el comportament d'uns "professionals" i uns "tècnics" d'un mon tan complexe com es él del futbol.

L'equip "B" te totes les meves simpatíes i per aixó em dol tan, tal com es va jugar ahir.

Anònim ha dit...

donde estás, lemmy?

Anònim ha dit...

Partido muy bien jugado en el campo del Cambrils, supimos marcar el gol y luego nos adaptamos al partido, esta categoria no da para nada mas, marcar y aguantar, llevamos una racha bastante positiva, en ocho partidos solo nos han marcado dos goles, esto significa que el equipo esta muy concentrado y sabiendo lo que hace.
Para el equipo B mi felicitacion, no siempre se puede ganar y jugar bien, tengo entendido que la pelota no entro mas veces porque chutamos varias veces al palo, estos tambien juegan, otra vez podemos jugar de maravilla y perder, es el futbol.
Visca el Catllar A y B

Anònim ha dit...

Como está de su lesión? CESC.
Hay algún otro jugador lesionado?.
Me encantaría que probaran a Manel en el primer equipo.

Anònim ha dit...

La sabiduria es la hija de la experiencia.
De los equipos que están delante de nosotros en la clasificación el que me parece más solido es el Marianao Poblet y seguido del Martorell y la Gimnastica Iberiana creo que Alcarras y Viladecans bajarán su rendimiento porque disponen de unas plantillas en las que juegan con muy pocos jugadores y creo que al final lo pagarán.
Al contrario del Catllar que es un equipo que tiene que ir a más.
Tiene a mi parecer una plantilla muy compensada ,felicito el trabajo de Pep Rovira es fantastico su trabajo,su conocimiento del mercado futbolistico y sobre todo por su visión al escoger jugadores con una gran calidad humana ,aparte de la futbolistica.
Visca el Catllar.

Anònim ha dit...

Faltan tocadores.

Anònim ha dit...

Cesc empezo ayer a tomar contacto con el terreno juego, entreno en solitario, fuera del grupo, pero con Xavi Arranz y Esther, el sicologo y la fisio, se encontro bien, empieza a ver la luz del tunel oscuro que estaba con la lesion, es posible que en un mes se encuentre ya a disposicion del cuerpo tecnico, animo Cesc.
De momento es el unico jugador lesionado a parte de Giro que esta con una gripe de camello.
Probar a Manel en el primer equipo?, desde luego, pero siempre y cuando aporte algo mas de compromiso, el pasado miercoles estaba convocado para entrenar y jugar el partido de entreno con el A y no acudio, ni él ni los otros convocados.

Anònim ha dit...

Estaban:
Dani enfermo
Manel lesionado
Bonachi recuperandose

Anònim ha dit...

Gracias por la información de los lesionados ,Animo Cesc,Dani,Giro,Manel,Bonachi.

Anònim ha dit...

Attention!