diumenge, 20 de gener del 2008

Una mica més i....

Venien amb pell de xai i gairebé ens donen el matí aquests del Júpiter. Alguns es pensaven que els de Barcelona patirien l’enèsim “gatillazo” a la lliga i que nosaltres, molt més “machotes”, els donaríem una lliçó d’homes....Doncs mira, una mica més i tots els aficionats del Catllar marxem destrempats cap a casa.
Sort en tenim d’en Rosado, que ho aprofita tot dins l’àrea. És igual que l’Administració a l’hora de recaptar diners del poble: no se li escapa res ni ningú. Sense ell, un gran equip com el nostre avançaria per la categoria amb moltes més dificultats.
Per cert, m’he adonat que molts de vosaltres us queixeu de la gent que escriu en l’anonimat. Avui mateix enceto una enquesta per veure si preferiu que per deixar missatges s’hagi d’estar registrat en aquest blog, amb la qual cosa seria impossible escriure-hi un text sense donar la cara. Ja podeu votar!

PD: l’enquesta no és vinculant perquè faré el que em doni la gana, però serà una referència que m’ajudarà a prendre la decisió.

27 comentaris:

Anònim ha dit...

molt bon partit del primer equip pero contra els ultims no es pot guanyar 1-0 nomes .. pero mol be.
grandissim partit del catllar B, aquet equip ja torna a ser el que era l'any passat, un gran conjunt tocan la pilota i fen els moviments que feien..veurem bon futbol, molt be per el Manel avui que a marcat 3 gols, i molt be l'Anguis organitzan el mig del camp i klarament a tot lequip be tal i com a jugat. impresionant
VISCA EL CATLLAR!

Anònim ha dit...

Precisamente los partidos contra los colistas son los mas dificiles, ellos no tienen que perder y en cambio mucho que ganar, me ha gustado mucho el Jupiter, no entiendo como no han ganado ningun partido, pero bueno nosotros a pensar en el Viladecans, una victoria nos pondria en la pomada, venga a trabajar los jugadores esta semana y el domingo todos a animar.
Estoy totalmente de acuerdo con el comentario del B, animo que todadia podeis hacer grandes cosas.

Anònim ha dit...

si no deixes escriure en l'anonimat aqui no escriu ni el gat.

Anònim ha dit...

Para el último escrito "anónimo" de la semana pasada.
Por esta vez, y en atención a tu forma de escribir te voy a contestar en castellano,cosa que siempre haré,si alguien me dice que no entiende o comprende lo que digo.Efectivamente, lo correcto es MEREIXEDORS, y no tal como lo escribí,y supongo que leyendo el texto con detenimiento alguna que otra falta habrá.Reconozco que para mí,escribir en catalán, es más por corazón que por estudio.
Amigo "anónimo", cuando una corrección es correcta, y valga la redundancia, no es necesario esconderse en el anonimato,cosa que de haber leido con atención mi escrito, detesto.

Per el poeta del "anonimat" i el "gat". Es una llàstima que,per dir lo que es pensa,no es vulgui donar la cara.

El Júpiter ens va tindre el cor en un puny durant tot el partit, per alló de que un gol es fà de la manera més tonta i t'empaten el partit,que per el joc que feien.
Del partit em quedo amb les dues grans parades del nostre porter i amb el gol de "crak" d'en Rosado.

Anònim ha dit...

El camp del Catllar és de gespa?

Anònim ha dit...

Hola que jo sàpiga en Tom Sabater no està lesionat, de fet va anar a jugar amb el Catllar B i entrena normalment amb l'equip, per tant si té alguna lesió ha de ser molt lleu que no li impedeix entrenar ni jugar.

Anònim ha dit...

Bueno, termino la 1ª vuelta, si miramos la clasificacion, nos dice que la programacion de la temporada se esta cumpliendo, con quedar de los 10 primeros, objetivo cumplido y si no sucede nada anormal, se cumplirara.
Pero visto lo ocurrido en esta 1ª vuelta y con el presupuesto que tenemos, nuestro equipo tendria que estar entre los 5 primeros, no es una critica destructiva, al contrario, señores del equipo tecnico, no tengamos ningun miedo salgamos a ganar que el empate no sirve para nada.

Anònim ha dit...

Escric com a anonim perque no soc ni de Catllar ni jugo a futbol, però tinc un amic que si que juga i pels comentaris que ell fa i que sento, no crec que hi hagi tnta unió al club com apunta algu als comentaris del partit anterior. El que sembla es que l'equip B esta practicament oblidat, i dic practicament perque tinc entes que aquesta setmana un dels porters de l'A va anar amb el B perque si no m'equivoco només tenien un porter, crec q es deia Carlos. No sé si ha plegat, esta lesionat o q.
Referent al que dieu que ja tornen a se el q eren, esperem que aixi sigui, però ho veig dificil peruq els anims no estan molt alts pel tracte rebut per part del club. A més, tinc entès q algun jugador a plegat per culpa d'aquest oblit per part de la junta. Segons comentaris d'ahir mateix algu altre jugador podria deixar l'equip, i sembla que algun jugador important, pero aixo ja no ho se del cert, repeteixo que parlo per comentaris que sento o que em fa algun amic que hi juga.
Bé, nomes volia comentar aixo perque crec que la gent no sap com estan les coses dins al club. Ah! crec que els van prometre pagar-los almenys la gasolina pq diria q la majoria (o tots) no cobren res, pero sembla que ni aixo els donaran perque el club no te diners... i jo em pregunto desprs de llegir aquesta web... si no tenen diners, com paguen als del primer equip? Crec que no costaria tant quedar be amb aquest grup de gent que desprs de pujar de categoria l'any anterior no se'ls va fer ni sopar de celebracio.
Anims a tots i a veure si els 2 equips poden estar a dalt de la classificació.

Anònim ha dit...

Ni gasolina, ni sopar i un seguit de coses, a tall d'exemple unes quantes coses que m'han explicat.

Us recordeu aquell company d'equip del B que es va morir en accident de trànsit, el Dani doncs l'homenatge que li van fer, van haver de sufragar tots els gastos els seus ex-companys, més de 300 euros, a mes aquell dia la directiva va sortejar un pernil i encara van fer caixa, per més "inri" en el trofeu Baix Gaia d'aquell mateix estiu no van fer ni el minut de silenci (ni el primer dia ni el segon)
A un jugador del B li van prometre que li pagarien la reparació del cotxe d'un accident que va tenir en un desplaçament i encara espera assegut.
També aprofito per dir que es molt trist que el B només serveixi per recuperar els jugadors de l'A o "castigar-los".
Sempre he cregut que un equip B ha de servir per promocionar a gent jove per donar el salt a l'A, i donar sortida a la gent del poble amb ganes de jugar a futbol i que no té lloc a l'A,doncs en 4 anys no s'ha donat el cas de salt de jugador del B al A, crec que per falta de planificació, de que serveixen tants secretaris tècnics i informadors (Rovira & Alfonso)?
En definitiva que el B a la directiva li fa més nosa que servei, quina llàstima!
FORÇA CATLLAR A i B!!

Anònim ha dit...

Torno ha ser el d'abans, no hi ha peles per pagar ni la gasolina als jugadors del B i porteu 2 partits sense cobrar entrada a l'estadi a sobre vau pasar-vos tots els dies de l'exili a Torredembarra "rajan" de l'ajuntament pel retard de les obres i del perjudici econòmic que aixó comportaria al club.

Anònim ha dit...

prefereixen abans gastar-se diners fixan un jugador que pujan un del B pero wenu, cadascu fa el que vol en aquest club..

Anònim ha dit...

Aixo, aixo. El club es molt insolidari amb els jugadors pk tampoc els paga la hipoteca ni la compra al caprabo. Quina junta, deu meu....

Anònim ha dit...

auria de fixar un porter el equip B perque el ton am lo bo que es no aguantara gaire am el B.

Anònim ha dit...

Com a resposta a un aficionat del Catllar, us informem de les properes retransmissions dels partits del Catllar de Preferent per Altafulla Ràdio:

DIA HORA PARTIT
24-02 17,00 CAMBRILS-CATLLAR
30-03 12,00 SANTS-CATLLAR
27-04 12,00 MARTORELL-CATLLAR
11-05 12,00 HORTA-CATLLAR

salutacions!!!
Martí Inglès
Baix Gaià Esports-Altafulla Ràdio

Anònim ha dit...

Faltan tocadores.

Anònim ha dit...

lo que sobran en este club son comepedos

Anònim ha dit...

Tampoc els hi compren res a les rebaixes, ni els hi paguen les vacances. Pobres futbolistes. Quina junta més cruel!!!

Anònim ha dit...

No comencin un altre cop! comentin el partit de diumenge i l'estat de l'equip i deixin les descalificacions...
Proposo una petita enquesta: quin és el vostre equip ideal amb l'actual plantilla? i kin sistema?. l'equip ideal seria el d'ara (diuen que si guanyes no has de tocar res...).Encara que canviaria a un sistema 4-4-2.

Anònim ha dit...

Noticia de ultima hora debido a los comentarios, la junta directiva ha decidido para el B crearles un plan de pensiones a cada uno, sobre todo a los mayores de 30 años, por si el año que viene no pueden jugar.

Anònim ha dit...

tinc entés que hi ha ex jugadors que encara tenen nomines pendents amb el catllar, sobretot si la seva marxa no va agradar a la directiva.
el que es promet s'ha de complir, això es la llei bàsica de l'educació, encara que, clar está, dels que manen, n'hi ha molts que els hi manca una mica d'això que he anomenat.

tot i així, me n'alegro que el club estigui a preferent i ojalá pugui assolir algun dia un ascens a catalana, per la bona gent que hi ha a la directiva i per alguns jugadors que son grans persones, els que no esteu a la altura del club, intenteu arribar-hi, encara que per alguns será un fita molt dificil.

salutacions catllarencs!

Anònim ha dit...

Sistema? ,yo a casa jugaría sempre emb un 4-3-3 y tot el partit independenment del resultat.
El camp es molt gran y es faría una ocupació mes racional del terreñ de joc,ademes de que emb un jugador com en Rosado se li facilitarien molt les coses aconpañat per dos puntes.Aixo obligaría a desgastar mes al 7 y al 11 emb defensa y emb atac, pro per aixo ya 5 cambis ,a la mitad del partit yo utilitzaría dos cambis,y aixo faría que no baixes may la presió sobre el equip contrari.Y ya tindriem 4 jugadors sempre titulars emb dos llocs del equip.
A camp contrari,yo me la jugaría de sortida tambe emb un 4-3-3 y si el resultat sigues positiu, cambiaria a un 4- 5 -1.jugan al contraatac.Crec que emb la plantilla actual no ya cap problema a cap posició del equip.
Ya dos porterasos a mi a casa me agrade mes el Tom y a fora el Toni
Tenim 4 centrals que poden jugar segons les caracteristiques del rival com son Tudela,Fdo,Trave,Ivan Robles.
emb defensa als laterals Ferri Ignaci y en Trave a la esquerra y a la dreta Costa,Amador y al mig del camp Merca,Manolin;Dario,Ivan Robles,Cesc "lesionat"y al atac emb Rosado y Juani, Calvet,Dani Robles,Pedra,Fulla,Giro.
Es una plantilla de luxe,cal aprofitarla y es per aspirar a molt mes, tenim que ser mes valents.
Tots junts farem al Catllar mes gran.
Visca el Catllar A y B

Anònim ha dit...

Con esta plantilla que tiene el catllar hoy en dia creo que el sistema que se adaptaria mas a los jugadores seria un 4-1-4-1.
En la porteria Tom y Toni ( veo mas completo a Tom).
En defensa: centrales Fernando y Tudela ( Travé ) Lateral derecho Costa ( Amador ) Lateral izquierdo Ferri ( Ignasi )
En medio campo: pivote defensivo Mercade ( Ivan Robles y Cesc ) Interiores: Darío y Manolín(Giró)
Extremo derecho Dani Robles
Extremo izquierdo Pedra ( Calvet)
y en Punta Rosado ( Fulla, Juani, Rubén)

Un equipo para estar entre los 5 primeros de la categoria.

Anònim ha dit...

dicen que media plantalla del B esta enferma..este domingo..

Anònim ha dit...

faltan tocadores

Anònim ha dit...

lemmy.vales tanto como tu última obra.-Jesus Hermida

Anònim ha dit...

NOTICIA DE ULTIMA HORA:
Un gran portero y mejor persona, vuelve a la displicina de nuestro Club, viene a reforzar la porteria de nuestro equipo B, la noticia es cierta, abro una encuesta para haber quien adivina de quien se trata, una pequeña ayuda, no es veterano y actualmente esta en activo......
La proxima semana empezara a entrenar y el domingo contra el Torredembarra debutara.......
Visca el C.E. EL CATLLAR.

Anònim ha dit...

lillo??