diumenge, 9 de novembre del 2008

Mesures excepcionals

Estic patint perquè hem acabat amb la imbatibilitat de l’Iberiana i ens hem situat a només un punt d’ells. Ho hem fet de forma magistral, sent millors que el nostre rival, que ja és dir. El problema és que l’afició d’aquest equip no m’acaba de deixar tranquil. Tots sabem que son gent “especial” i que quan s’enfaden fan més por que en Fredy Krueger. Això vol dir que fins a la següent jornada haurem d’adoptar certes mesures de seguretat. Per exemple, si aneu a Barcelona traieu-vos del cotxe l’adhesiu de “Jo estimo el Catllar”. Tampoc estaria malament que a l’oficina del club no es quedés ningú sol, no vagi a ser que rebés una visita poc desitjable. Així mateix, seria convenient que una dotació dels bombers patrullessin durant la setmana pels voltants del poble per si de cas s’iniciés un incendi accidentalment.
En qualsevol cas aquestes mesures seran només provisionals. Quan d’aquí a 7 dies siguem líders ja podrem tornar a la normalitat.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

L'equip avui ha estat excepcional. Felicitats!

Anònim ha dit...

Alegrarme por la buena imagen que hoy nos ha brindado el equipo, con sacrificio, entrega y calidad. Muy buen refuerzo me parece Santi Acedo, que aportara experiencia, calidad y goles. A seguir con la entrega e ilusion en los proximos partidos y a seguir peleando en la parte alta de la clasificacion. Felicitar a Rosado por sus 2 golazos y a Tudela por su primer gol de esta temporada.

Anònim ha dit...

Desde la Iberiana decir que habeis sido superiores a nosotros, pero bueno, he visto por vuestra parte un buen conjunto, espero que tengais suerte hasta que volváis a jugar contra nosotros, por cierto botero, me gusta tu ironía.
No obstante decirte desde la Iberiana que tendrías que movilizar las fuerzas armadas también para que vigilarán el espacio aéreo, ya que hemos planeado un ataque áereo para olvidar el partido de hoy
XDXDXD

Un veterà ha dit...

Feia dies que no disfrutaba tan veient un partit de futbol.
Moltes felicitats a tot l'equip, ha quedat demostrat que si seguiu treballant així aquesta temporada no tenim rival. Molta humilitat com diu un entrenador de primera i endavant.
Felicitar també a la junta i a qui correpongui per la gestió portada a terma amb el tema seguratat. No vull extendrem més en aquesta qüestió, ja que una vegada més ha quedat clar que hi ha aficions que no entenen altre llei que la força i la por.
VISCA EL DEPORTIU¡

JUNTA DIRECTIVA ha dit...

Vaya partidazo el visto ayer en nuestro campo, sensacional, nuetros jugadores enchufados, al "nuevo" se le ven cositas que en el momento que tenga la forma puede ser muy util para el equipo, bienvenido Santi, y tambien felicitar a la Iberiana, a los jugadores porque hicieron un buen partido y a los seguidores por saber comportarse y por ver como animaron a su equipo.
En fin buena matinal de futbol.